פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים טוב אז כמו שכתוב בכותרת יש לי שני סטיקים של 2GB KINGSTON הרכבתי את שניהם כמו שצריך ובביוס רשום שיש לי 4GB אבל כשאני נכנס לווינדוס ובודק ( קליק ימני על המחשב שלי ואפשרויות) הוא רושם לי רק 2 גיגה. גם כשאני בודק בTASK MANAGER הוא רושם 2.אני עובד עם ווינדוס 7 32 ביט[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים Start > Run > msconfigבלשונית Boot תבחר ב-Advanced Settings תוריד את הסימון מתיבות הסימון Maximum Memory ו-Number of processes.תאשר כדי לסגור את כל החלונות ותפעיל את המערכת מחדש.בדוק אם זה פתר את הבעיה.
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים מחבר זו תופעה חדשה ?הרכבה חדשה? הוספת זיכרון ? החלפת מעבד ?למה אתה מתכוון? היה לי לפני שני סטיקים של גיגה ועכשיו קניתי שניים של 2 גיגה.ומה שאמרתה עם הMAXIMUM MEMORY, זה לא היה מסומן.
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים אתה מתכוון msconfig ?כן. כתבתי את זה, אבל משום מה זה לא מופיע. איזה מוזר.ערכתי את ההודעה ועכשיו זה מופיע.תבדוק שהזיכרונות מוגדרים ב-BIOS על פי נתוני היצרן (תדר, מתח ותזמונים).תבדוק ב-CPU-Z אם שני המודולים מזוהים.איזה כרטיס מסך יש לך? ליתר דיוק מה כמות הזיכרון שלו?
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים תפעיל אתresource monitorיש לו סקציה של זיכרון ולמטה הוא מראה בצורה טובה איך מתחלק הזיכרון הפיזי
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מציע שתנסה לעדכן ביוס. הלוח שלך הוא מהלוחות הראשונים שתמכו בC2D ואז לא היו סטיקים של 2GB יכול להיות שזאת הבעיה
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מחבר תפעיל אתresource monitorיש לו סקציה של זיכרון ולמטה הוא מראה בצורה טובה איך מתחלק הזיכרון הפיזיגם שם זה מראה רק 2 גיגה מציע שתנסה לעדכן ביוס. הלוח שלך הוא מהלוחות הראשונים שתמכו בC2D ואז לא היו סטיקים של 2GB יכול להיות שזאת הבעיהאבל כשאני בודק בביוס הוא מראה 4 גיגה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים התדרים הם התדרים של היצרן ומשום מה בCPUZ הוא מראה 4 גיגה.לא רק תדר שעון, גם מתח ותזמונים.איזה כרטיס מסך יש לך? ליתר דיוק מה כמות הזיכרון שלו?אם יש לך יותר משני חריצי זיכרון תנסה להעביר את זוג הזיכרונות לשני החריצים הנוספים.אם אין לך יותר משני חריצי זיכרון, תנסה להוציא את הזיכרונות ולהתקינם מחדש (כשהם בחוץ רצוי לנקות את המגעים בעדינות עם אלכוהול 70% ומעלה, אך לא חובה).מה דגם לוח האם שלך ומה גרסת ה-BIOS?
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מחבר יש לי עוד שני חריצים לזיכרון וכבר ניסיתי להחליף אבל הבעיה היא לא בביוס ובלוח אם כי הם קוראים את הזיכרון, אפילו CPUZ קורא אותם אבל משום ווינדוס לא. [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים עדכון BIOS דווקא כן עשוי לפתור את העניין הזה. לא בטוח ולכן שאלתי מהי גרסת ה-BIOS שלך ומהי גרסת לוח האם, כי לפעמים לערכת השבבים עצמה יש מגבלות.לא ענית מה נפח הזיכרון של כרטיס המסך שלך? מערכת 32 BIT יכולה למפות 4096MB של כתובות זיכרון, זה כולל את כרטיס המסך ורכיבים נוספים (אם כי לא ביחס של 1:1). אם יש לך כרטיס מסך עם 1GB של זיכרון זה יכול להסביר חלק מהעניין.אני כרגע לא ממש חושב שזאת הסיבה, אבל יש לקחת זאת בחשבון.
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים ב-CPU-Z בלשונית Mainboard מופיעים כל פרטי לוח האם וביניהם גם גרסת ה-BIOS.לאחר מכן תיכנס לאתר היצרן ותבדוק מהי גרסת ה-BIOS העדכנית ומהם התיקונים או תוספות בהם טיפלו כל העדכונים בין שתי הגרסאות הללו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.