עבור לתוכן

בזק בינלאומי - רמאות?

Featured Replies

פורסם

אני איתם מאז שיש לי אינטרנט והכל טוב ויפה

תברר בשירות לקוחות אחי

פורסם

^^^

וכמובן, אין כמו לאיים בתביעה משפטית אם הם לא מזכים אותך מיד על ההפרש.

כל העסקאות בארץ מצויינות תמיד עם מע"מ, אלא אם כן צוין מפורשות אחרת. זה בפירוש לא חוקי.

לא נכון. חוקי לציין שירות בלי מע"מ. רוב בעלי מקצוע לא מציינים מע"מ.

פורסם

מתוך ויקי, בערך "מס ערך מוסף":

בישראל, בדומה למדינות אירופה, החוק מחייב שכל מחיר אשר מוצג לצרכן בנקודת המכירה או בכל פרסום כלשהו, יכלול את כל התשלומים והמיסים, ובכללם גם את המע"מ, כך שהמחיר המוצג לצרכן הינו מחיר סופי.

כמו שאמרתי, ניתן (עד כמה שאני יודע) לציין שירות ללא מע"מ, רק אם מבהירים שהמע"מ לא כלול, ואני חושב שצריך גם לציין את המחיר עם מע"מ (אבל אני לא בטוח בזה)

וזה שבעלי מקצוע רבים עושים את זה לא אומר שזה חוקי.

בדיוק כפי שהרבה נוטים "לשכוח" להביא קבלה למשל, או משנים את המחיר בקבלה או כל מיני טריקים כאלה.

פורסם

אני כבר שנים רבות עם בזק בין לאומי, הם תמיד מציינים את המחיר הסופי בו אני מחוייב.

לדעתי לא ניסו לעשות לך תרגיל כלשהו - תחכה באמת ותראה. לא צריך ישר לחפש צרות.

בנוגע לכל השאר: אין שום ספק שברור לכל אדם שאם הנציג אמר 40 שקלים, הוא התכוון למחיר הסופי בו הלקוח יחוייב (שזה המחיר בתוספת מס ערך מוסך). דיי להתחכם.

פורסם

כפי שפותח הדיון - פשוט טעות אנוש מצערת של שירות לקוחות.

לי קרה שב018 בטעות חוייבתי ב44 שקלים בחודש במקום ב39 - ישר איך שהתקשרתי אמרו שאני צודק וישר על החודש הבא ראיתי את הזיכוי ואת התעריף הנכון. טעויות קורות.

כמובן אבל שחשוב להסתכל ב7 עיניים על החשבוניות! לבקש שישלחו למייל ולאחסן אותם בתיקייה מיוחדת במחשב, כך תמיד יהיה לכם רפרנס טוב אפילו חודשים אחורה, תוכלו גם להשוות וכו' וכו'.

הצלחתי לחסוך ככה למשפחה אלפי שקלים כל חודש - פשוט צריך להסתכל ואז אפשר להבין באמת מה הם הצרכים, על מה משלמים, כמה משלמים ואיך אפשר לחסוך(אינטרנט, חשמל, טלפון, מים וכו' וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים