עבור לתוכן

VNC בתמיכה מול 7 -איטי מאוד , פתרונות תמיכה מרוחקות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש פיתרון תמיכה שעובד כמו VNC - בצורה של AGENT שעובד לבד (EXE יחיד) בשביל לתמוך מרחוק .

הכל טוב ויפה מול XP , אבל מול מערכת הפעלה WINDOWS 7 - החיבור איטי מאוד ויש דיליי רציני בין קליק לקליק

חשבתי על השימוש ב RDP , אבל זה מסובך מיידי למשתמשים

האם יש פתרונות אחרים שאפשר להציע ?

בתודה .

ושבת שלום

פורסם

TeamViewer. הגרסה החינמית היא רק לשימוש אישי.

בקשר ל-VNC, ניסית לאתר את שורש הבעיה? ה-Server וה-Client הם מאותה גרסה?

פורסם
  • מחבר

אותה גירסה , טים VIEWER מצויין, אבל כניראה שיהיה שימוש מסחרי בעניין הזה , ורישיון ל T-V מאוד מאוד יקר.

פורסם

כן הרישיון יקר, אבל זה כמובן יחסי גם לנפח השימוש וההכנסות הצפויות בעקיפין מהשימוש בכך.

באיזו וריאציה של VNC אתה משתמש (Ultra, Tight, Real) והאם בגרסה העדכנית ביותר?

נתקלת בתופעה של ההשהייה מול מספר מערכות Windows 7?

יש את LogMeIn שאני באופן אישי פחות אוהב אבל גם יחסית פשוטה. החסרון שתהליך ההתקנה והרישום עלול להיות קצת יותר בעייתי לאנשים מסוימים.

יש גם את CrossLoop, גם פה יש מספר גרסאות (חינמית, מקצועית וכו'), רק שנכון לעכשיו אני לא יודע להגיד מהם בדיוק תנאי הרישיון, ההבדלים או המחיר.

אני מכיר גם את Mikogo (חינמית) ו-Radmin (בתשלום), אם כי רמת ההיכרות שלי עם שתיהן קצת נמוכה יותר.

פורסם
  • מחבר

הוריאציה זה Ultra-VNC

זה קרה בכל ה-7 שיצא לי לעבוד איתם (כ250 מכונות בערך)

תודה על הטיפים אני אבדוק את התוכנות

פורסם

יש גם את ShowMyPC

פורסם
  • מחבר

זה הפיתרון שאני כרגע עובד איתו.

תודה

פורסם

ניתן בVNC לבטל כל מיני אפקטים וישואליים של המכונה (כמו ביטול רקע שמתרחש אוטומאטית) מה שעזור בביצועים.

ה AMMYY Admin הזה הוא נחמד מאוד, אבל לא בדיוק מאובטח.

פורסם

למה לא מאובטח ??

All communications between the local and remote computers are encrypted by AES using a different key for each session

Flexible access permissions configuration based on: unique computer ID (based on hardware) or/and password

No open ports on the local or remote side

No plain text data packets passing over the network

לי זה נישמע מספיק מאובטח

פורסם

וזה שאתה חושף את הכתובת של המחשב לשרת מרוחק כדי לקבל מספר?

פורסם

וזה שאתה חושף את הכתובת של המחשב לשרת מרוחק כדי לקבל מספר?

כל פאקטה שאתה שולח חושפת את כתובת הip שלך לשרת מרוחק ביג דיל כתובת זה לא דבר סודי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים