פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים המסך הם על בהירות מקסימלית, הגדרות הכרטיס מסך לא משפיעות על בהירות הסרט זה רק משנה את בהירות ה DESKTOP.בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה לשנות את הגדרות הבהירות ב BSPLAYER ועושה OK הם לא נשמרות.אודה מאוד על אזרתכם.
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים גם לי יש את זה , מצטרף לשאלה , אבל אם אין כאן תשובה לזה אז פשוט תוריד Mv2Player ואפשר לשנות שם את הבהירות כמה שאתה רוצה , או בwindows media player בשניהם אפשר לשנות בהירות ואין לך ברירה אלא לראות סרטים ככה. אבל כנראה שיש לזה פיתרון...
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים במקרה והכרטיס הוא של Nvidia.. (גם לי הייתה את התקלה הנ"ל)כנס להגדרותמתקדם...הטאב של ה GeForceבקרת צבעים בחפיפת...שם יש בהירות.וגם ב BSPLAYER יש הגדרות בהירות.תחת הגדרות ב DIVX...
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים מחבר אחי ההגדרות של הכרטיס מסך לא משפיעות על בהירות הסרט אלא רק על ה DESKTOP ו ב BSPLAYER אמרתי לך שמשום מה זה לא שומר לי את ההגדרות תחת DIVX וזאת הבעיה
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אחי ההגדרות של הכרטיס מסך לא משפיעות על בהירות הסרט אלא רק על ה DESKTOP ו ב BSPLAYER אמרתי לך שמשום מה זה לא שומר לי את ההגדרות תחת DIVX וזאת הבעיההן כן משפיעות על הסרט - תנסה שוב.. אולי לא מצאת את ההגדרה של הבהירות הנכונה.אם עדיין לא תמצא - תנסה לעדכן דרייברים ואז לחפש.הייתה לי את אותה הבעיה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.