עבור לתוכן

בעיה בהתקנה של max payne 2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה שבאמצע ההתקנה בcd הראשון זה מראה לי את ההודעה הזאת:

vkb.JPG

והתקנתי את זה דרך daemon tools אני כבר נואש :-\

פורסם

WAREZ WAREZ WAREZ

חפש עזרה במקום אחר

פורסם

מה בדיוק WAREZ בזה.

ERROR כזה אומר שהמקור שבמקרה שלך זה CD לא טוב ולא ניתן לקרוא ממנו את הקבצים.

כל השאר תבין לבד.

דודי : לא צריך לקפוץ על כל אחד ישר אתה לא יודע אם זה משחק חוקי או לא,לא היה שום זכר לWAREZ בהודעה בעיה כזו יכולה לקרוא גם במשחק מקורי( במקרה גם קרתה לי פעם והחליפו לי את הדיסק זה היה עם WC3).

פורסם

אכן אני מצטער שזה נראה כאילו אני קופץ על הבנאדם אבלללללללל, זה בגלל שבעיות כאלה קרו לי רק בדיסקים צרובים ולא באף מקורי, אז הסקתי שזה צרוב, וגם לא נראה לי שמישהו יקנה ב-200 שקל את מקס פיין 2 המקורי כאן בחנויות בארץ {טוב לא בזמן הקרוב לפחות}.

פורסם

כמו שאמרתי בעיה כזו קרתה לי במשחק מקורי, וכל עוד אין שום רמיזה ל ווארז אז אין שום סיבה להאשים את הבנאדם.

נ.ב תתפלא הרבה אנשים יקנו את המשחק ב 200 שקלים ולפי דעתי זה משחק ששווה כל אגורה רק חבל שהוא קצתר מדיי, אבל הוא בהחלט מספק את הסחורה.

פורסם

הקטע הוא שהמצב הכלכלי כזה גרוע, וכל אחד שמתעסק במשחקים יכול להוריד מהאינטרנט, ככה שאני לא מאמין שכל כך הרבה הספיקו לקנות ועוד יקנו בעתיד, אבל אם אתה אומר שזה קרה לך בדיסק מקורי אני מאמין לך, עכשיו העניין הוא לעזור לפותח התראד בבעייה שלו.

פורסם

כמו שאמרתי בעיה כזו קרתה לי במשחק מקורי, וכל עוד אין שום רמיזה ל ווארז אז אין שום סיבה להאשים את הבנאדם.

נ.ב תתפלא הרבה אנשים יקנו את המשחק ב 200 שקלים ולפי דעתי זה משחק ששווה כל אגורה רק חבל שהוא קצתר מדיי, אבל הוא בהחלט מספק את הסחורה.

אכן אחד המשחקים שבאמת שווים את הכסף

פורסם

חברה!!!! אתם ביכלל לא עוזרים לו,תריבו בפרטי!!!!! >:(

פורסם

בקיצור, נדפק לך הקובץ Data2.cab, קובץ דחוס להתקנה (בין אם שריטה על הדיסק ובין עם הקובץ היה דפוק כבר לפני הצריבה).

אם זה מקורי - פנה לחנות בהקדם האפשרי

אם זה warez - אני לא יכול לעזור לך, sorry

פורסם

תנסה להעתיק את הדיסק למחשב ולהריץ את ההתקנה משם. אם לא עובד נסה להריץ בכונן CD אחר ואם שם לא עובד כנראה שהCD דפוק.

אל תרוץ ישר לחנות תנסה לבדוק מה הבעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים