פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר הרגע ביררתי, מטר עולה 6.30 שקל זה מגיע במוטות של 6 מטר. כלומר ב75 שקל אני קונה 12 מטר.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים ממי בסוף? דגש?וביררתי עכשיו, כפי שאמרתי קילו אלומיניום זה 25-27 ש"ח תלוי בספק.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר כן, המקום שאמרת לי במשמר השבעה. שאלתי אותו כמה עולה מטר, הוא אמר לי 6.30, מרוב ההלם שאלתי שוב כמה פעמים זה בא במוטות של 6 מטר.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים וואלה מגניב אני חושב שהמחירים שהם אומרים זה בלי מע"מ אז צריך להוסיף עוד כמה גרושים, לא רציני.
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים השאלה היא מי יחתוך לך אותם בצורה מקצועית ללא גרדיםואיך תחבר מוטות כאלו דקים.. בזוית 90 מעלות שתהיה חזקה כמו החומר עצמו
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים מחבר חותכים עם מסור, מורידים גראדים עם שופין ואני לא צריך שהחיבור יהיה חזק כמו החומר עצמו, הפאנלים שישבו על השלד יוסיפו לחוזק. סמוך עלי
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים אבל שופין ממש עדין ואל תשפשף בזוית תצמיד אותו למשטח שלא יצא פאזה זה יהיה מכוער אם היא נראת לעין נו אז מה בתכנון? יש מצב להדלפה? אני אפילו הייתי עובר עלייהם אחרי זה עם צמר פלדה.. קירצוף טוב הם יוצאים כמו ניקלים אם אתה באמת הולך על זה קודם תשפשף אחרי זה תחתוך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.