עבור לתוכן

בהמשך לדיון על טיול בגרמניה

Featured Replies

פורסם

תיכננתי לטוס חודש הבא לגרמניה, והבנתי מדודים שלי שמתחיל להיות בגרמניה ובאירופה ממש קר, ולא רצוי לטוס בעונה הזאת אלה בתחילת יוני,יולי.

משהו כאן כבר טס בתקופת החורף לגרמניה\אירופה ויכול להגיד לי האם זה מומלץ?

איזה בגדים רצוי לרכוש בארץ שלא יהיה קר שם?

פורסם

אני קורא לך להתעורר מהשינה המוסרית הזאת ולא ליסוע לגרמניה.

פורסם

מישהו שגר שם אמר לי שבאוקטובר יהיה משהו בין 0-15 מעלות, לישראלי הממוצע זה יהיה כמו היום הכי קר בשנה.

הבנתי שהבגדים שלנו בארץ ממש לא מותאמים לקור הארופאי, ככה שאולי כדאי שתבוא עם מה שיש לך ותקנה כבר שם

פורסם

באמת כל כך קשה להיכנס לאתר מזג אוויר כלשהו (למשל, לא יודע... wheather.com) ולבדוק מה הטמפ' הממוצעת במקום שאליו אתה מתכנן לנסוע?

לא צריך להסתמך על "מישהו אמר לי שקר שם" וכל מיני כאלה.

פורסם

שלום לך

כן, אתר מזג אוויר בהחלט אופציה, רק כמו הטלוויזיה ( אצלי לפחות :silly: ,

שלא מעבירה ריחות ) הטמפרטורות זה לא הכל. יכולות במינוס 10 מעלות

להיות רוחות שיגרמו לך להרגיש מינוס 30, ואז מה ?

תראה, אנשים חיים שם עם זה והכל סבבה, השאלה מה ההכרח שלך לעבור

את הקור הזה ?

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

באמת כל כך קשה להיכנס לאתר מזג אוויר כלשהו (למשל, לא יודע... wheather.com) ולבדוק מה הטמפ' הממוצעת במקום שאליו אתה מתכנן לנסוע?

לא צריך להסתמך על "מישהו אמר לי שקר שם" וכל מיני כאלה.

דודים שלי גרים שם אני חושב שהם יודעים, לא ככה?

פורסם

^^^^^

הבעיה שהם גרים שם.

תצתרך להכניס " מקדם קור" למשוואה. :lol:

:xyxthumbs:

פורסם

דודים שלי גרים שם אני חושב שהם יודעים, לא ככה?

לא חשבת לשאול אותם?

פורסם

כמה עולה לך הטיול?[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 23:34:14

אני בחיים לא היתי באירופה, מעניין כמה עולה דבר כזה

אני מתתתתתתתתת לנסוע

פורסם

בתור אחד שהיה באיסלנד מספר פעמים, קור זה כלום ב0 עד מינוס 5 אפשר להסתובב רגיל(חולצה קצרה\מכופתרת) כל עוד אין רוח.

אם יש רוח גם 5 מעלות גורמות לך להרגיש כמו מינוס 40(והייתי במינוס 17 עם windchill למינוס 30~), זה גם תלוי באזור ככל שאתה הולך לאזור גבוה יותר הקור פחות מורגש. אבל כן גרמניה היא מדינה הרבה יותר צפונית ממה שאנשים חושבים(שוב תלוי לאן אתה טס בגרמניה) והיום שמה עכשיו כבר יחסית קצר(בחורף יש חושך עד 9 בבוקר שמה), וגם טיול חורפי לא יוצא לך זאת לא העונה לסקי, זאת העונה הגשומה ככה שגם שלג אין מלבד בחלק מהרכסים.

לטוס עכשיו זה בזבוז תקופת התערוכות נגמרה(gamescon, הCES האירופאי שחכתי את השם, ועוד כמה דברים), וגם אוקטוברפסט כמעט נגמר ככה שאין יותר מידי מה לעשות שמה, מחירי המלונות יתאזנו עוד מעט(נורא יקר שמה בתקופה הזאתי מסיבות ברורות) אבל כשהם יתאזנו מזג האוויר כבר גם יהיה הרבה פחות אטרקטיבי.

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שהיה באיסלנד מספר פעמים, קור זה כלום ב0 עד מינוס 5 אפשר להסתובב רגיל(חולצה קצרה\מכופתרת) כל עוד אין רוח.

אם יש רוח גם 5 מעלות גורמות לך להרגיש כמו מינוס 40(והייתי במינוס 17 עם windchill למינוס 30~), זה גם תלוי באזור ככל שאתה הולך לאזור גבוה יותר הקור פחות מורגש. אבל כן גרמניה היא מדינה הרבה יותר צפונית ממה שאנשים חושבים(שוב תלוי לאן אתה טס בגרמניה) והיום שמה עכשיו כבר יחסית קצר(בחורף יש חושך עד 9 בבוקר שמה), וגם טיול חורפי לא יוצא לך זאת לא העונה לסקי, זאת העונה הגשומה ככה שגם שלג אין מלבד בחלק מהרכסים.

לטוס עכשיו זה בזבוז תקופת התערוכות נגמרה(gamescon, הCES האירופאי שחכתי את השם, ועוד כמה דברים), וגם אוקטוברפסט כמעט נגמר ככה שאין יותר מידי מה לעשות שמה, מחירי המלונות יתאזנו עוד מעט(נורא יקר שמה בתקופה הזאתי מסיבות ברורות) אבל כשהם יתאזנו מזג האוויר כבר גם יהיה הרבה פחות אטרקטיבי.

הבנתי אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים