פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים משחק טוב, אהבתי.אבל דבר אחד ממש ממש מפריע לי... אני משחק על הרמה הכי קשה, ואני מרגיש כאילו היצורים יושבים לידי ומחכים שאני אהרוג אותם... המשחק קליל מידי ואני לא מרגיש שום קושי או מאמץ... (אני עכשיו בקטע שאני אמור להרוג את התולעת הענקית המזדיינת הזאת אבל האקדח המחורבן הזה בקושי עושה לה משהו...)
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים שאלה-האם כדאי לשחק במשחק?? אני אחד שאוהב אקשן אהבתי את GEARS OF WAR למחשבואני אוהב מכות מגוף שלישי,העניין שאני לא אוהב RPG וכתבו פה שזה אר פי גי,אבל ממה שראיתי בסרטונים זה נראה אקשן טהור..על איזה סגנון פאזלים אתם מדברים?
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים זה לא RPG רק יש אלמנטים קלילים של RPG לא משהו שצריך להדאיג אותך וזה לא כמו GEARS OF WAR אלה יותר כמו DMC4\GOD OF WAR
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מעצבן השלב לקראת הסוף שם שאתה צריך לשחרר את המלאך ההוא תוך כדי שאתה מפעיל את הלייזרים שלב שלם רק לייזרים הלכתי לאיבוד ואני תקוע אני עכשיו בחדר עם המלאך הזה והוא אומר לי ONE MORE FINAL BEAM אני יודע שאני צריך להגיע איכשהו למעלה אבל אני לא רואה דרךהתסכלתי בכמה סרטונים מהשלב הזה ביוטיוב אבל קשה להבין אפילו מהם כי השלב הזה בלאגן ליד המלאך יש שני פסלים בצורת ראשים אחד מהם כבר הפעלתי עם הלייזר הראשון עכשיו נשאר לי השני אבל אני לא מוצא את המקור של הלייזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.