עבור לתוכן

Darksiders -הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

נ'תקעתי בשלב שאני נופל למטה, ואז אני ממוטט את הקרח ואז הכל מלא מים, למעלה יש סוג של דרקונים כאלו ואני לא מצליח לעלות למעלה עוד יותר.. מה עושים? (אחרי שהשגתי את כוח הדרקון של WAR)

• תגובות 79
  • צפיות 20.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

א. תעלה תמונה.

ב. מה זה בדיוק "כח הדרקון"?

פורסם

נ'תקעתי בשלב שאני נופל למטה, ואז אני ממוטט את הקרח ואז הכל מלא מים, למעלה יש סוג של דרקונים כאלו ואני לא מצליח לעלות למעלה עוד יותר.. מה עושים? (אחרי שהשגתי את כוח הדרקון של WAR)

במיים אתה יכול לצלול

בטח יש איזה מינהרה או משהו שאתה יכול לעבור דרכה

פורסם

עם תמונה העזרה שלנו תיהיה יותר טובה

תעלה תמונה

פורסם

אנשים איך הצלחתם לשחק עם GAMEPAD ?

אני חיברתי למחשב והגדרתי כפתורים בXPADER , אבל אין מספיק כפתורים על הפאד =\

לגבי המשחק - פצצה ! הרבה זמן חיכיתי למשהו כזה למחשב

פורסם

דבר שנורא מפריע במקדלת ועכבר- הצורך בשימוש CAPS LOCK כדי להשתמש ביכולות או חפצים. :(

פורסם
אנשים איך הצלחתם לשחק עם GAMEPAD ?

איזה גימפאד יש לך ?

פורסם

ידוע לי טוב מאד עד כמה הפאד של הבוקס נוח יותר מהRUMBLEPAD 2 של לוג'יטק, אבל האם באופן טכני יש עדיפות כלשהי על הפאד של הבוקס על הRUMBLEPAD?

יש לי את הRUMBLEPAD 2 ואף פעם לא היו לי בעיות להשתמש בXINPUT לאמולציה של פאד 360 למשחקים שדורשים את זה, ככה שאני מדבר על היכולות הטכניות של הג'ויסטיק כמו רגישות ודיוק באנלוגיים...

פורסם

אין הבדל ברגישות, אבל לי אישית 40% מהמשחקים עשו בעיות עם הRUMBLEPAD - לא משנה כמה טוויקים עשיתי.

פורסם

עשיתי ביקורת על המשחק

לא יצא משהו אבל זה מה יש

פורסם

איפה?

פורסם

ערכתי ושמתי את הלינק

פורסם

Nשחק אש!

המון זמן לא נהניתי ממשחק נורמלי,הוא פשוט טס על המערכת שלי ללא בעיה כלל.

לשחק עם שלט XBOX זה עונג :-*

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למישהו יש שמירה של החלק מיד אחרי שאתה מקבל את השרשת ההיא? אחרי שהעכביש הראשון נהרג?

פרמטתי את המחשב, והגיבוי של השמירות שיש לי ישן מדי... לא בא לי לעשות כ"כ הרבה מחדש....

או שאפשר איכשהו לערוך את השמירות שיש לי? מה שהצלחתי למצוא מבולגן הרבה יותר מדי...

פורסם

משחק מדהים. חולה על סגנון GOW.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים