פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים לכל אלה שאומרים שמלוואח לא אמור להראות\להאכל ככה:אז לא היה לי בבית מלוואח, אילתרי עם בצק עלים לבילינצ'ס.מה אתה מנסה להגיד בזה?
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר מה אתה מנסה להגיד בזה?שלא הרסתי שום מלוואח. לכל היותר בלינצ'ס.נו אז היית מכין בלינצ'סבלינצ'ס זה קינוח, חייבים לאכול קודם משהו רציני.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים ^^^כן אבל בלינצ'ס נראה טוב. סה"כ ניסית זה לא רע,אבל להסתמך על האנטי שף לפחות לפי דעתי זה טיפשי,יש שפים אמיתיים הרבה יותר טובים ממנו כמו השף העירום,גורדון רמזי ועוד ועוד.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אתם התמנים, מה אתם מבינים באוכל בכלל? הרגת אותי, אפילו להתחזות לתימני לא הייתי מצליח.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים ^^^כן אבל בלינצ'ס נראה טוב. סה"כ ניסית זה לא רע,אבל להסתמך על האנטי שף לפחות לפי דעתי זה טיפשי,יש שפים אמיתיים הרבה יותר טובים ממנו כמו השף העירום,גורדון רמזי ועוד ועוד.ברור לך שזה לא "שף" אמיתי.ואתה רק מציין את הcelebrity chefs, יש כל כך הרבה טובים אחרים עם מספר כוכבי מישלן.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים ברור לך שזה לא "שף" אמיתי.ואתה רק מציין את הcelebrity chefs, יש כל כך הרבה טובים אחרים עם מספר כוכבי מישלן. אמת,אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם כרגע.[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:22:50כל שף מיוחד בדרכו שלו. זה היופי במקצוע הזה.רק שיש הבדל בין שף חרטא לשף אמיתי שיודע מה הוא עושה.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים לשלב חומצת ציאניד וצבע מאכל E101 עם עיסת בצק זה לא לדעת מה אתה עושה, לפחות לא קולינרית - אני בטוח שהיית יכול לעניין כמה סטודנטים לכימיה אבל...
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אחי אתה אחד השפים היותר גדולים שיצא לי להכירמלוואח עם קטשופלך להל קיטשןאו לפחות לקרב סכינים נגד השף סטפן.. חח ;]
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אני מסתכל על זה ואומר "למה הוא לא זרק פנימה בשר?".בפעם הבאה, שים הרבה בשר בפנים. זה תמיד משפר.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר יש לי גם תבשיל אם בשר שצילמתי, אני יעלה בקרוב. אני מזהיר התמונות קשות לצפיה.ועכשיו שמתי לב שזה נותן פרוש מעניין למשפט הידוע "מי שאוכל לבד, מת לבד"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.