עבור לתוכן

לכל חובבי האוכל באי הפורום.

Featured Replies

פורסם

נו אז היית מכין בלינצ'ס

  • תגובות 53
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכל אלה שאומרים שמלוואח לא אמור להראות\להאכל ככה:

אז לא היה לי בבית מלוואח, אילתרי עם בצק עלים לבילינצ'ס.

מה אתה מנסה להגיד בזה?

פורסם
  • מחבר

מה אתה מנסה להגיד בזה?

שלא הרסתי שום מלוואח. לכל היותר בלינצ'ס.

נו אז היית מכין בלינצ'ס

בלינצ'ס זה קינוח, חייבים לאכול קודם משהו רציני.

פורסם

בלינצ'ס זה מבצק עלים? ???

פורסם

^^^

כן אבל בלינצ'ס נראה טוב. סה"כ ניסית זה לא רע,אבל להסתמך על האנטי שף לפחות לפי דעתי זה טיפשי,יש שפים אמיתיים הרבה יותר טובים ממנו כמו השף העירום,גורדון רמזי ועוד ועוד.

פורסם

אתם התמנים, מה אתם מבינים באוכל בכלל?

:lol:

הרגת אותי, אפילו להתחזות לתימני לא הייתי מצליח.

פורסם

^^^

כן אבל בלינצ'ס נראה טוב. סה"כ ניסית זה לא רע,אבל להסתמך על האנטי שף לפחות לפי דעתי זה טיפשי,יש שפים אמיתיים הרבה יותר טובים ממנו כמו השף העירום,גורדון רמזי ועוד ועוד.

ברור לך שזה לא "שף" אמיתי.

ואתה רק מציין את הcelebrity chefs, יש כל כך הרבה טובים אחרים עם מספר כוכבי מישלן.

פורסם
  • מחבר

כל שף מיוחד בדרכו שלו. זה היופי במקצוע הזה.

פורסם

ברור לך שזה לא "שף" אמיתי.

ואתה רק מציין את הcelebrity chefs, יש כל כך הרבה טובים אחרים עם מספר כוכבי מישלן.

אמת,אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם כרגע.

[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:22:50


כל שף מיוחד בדרכו שלו. זה היופי במקצוע הזה.

רק שיש הבדל בין שף חרטא לשף אמיתי שיודע מה הוא עושה.

פורסם
  • מחבר

אפילו אני יודע מה אני עושה ... בערך. :smile1:

פורסם

לשלב חומצת ציאניד וצבע מאכל E101 עם עיסת בצק זה לא לדעת מה אתה עושה, לפחות לא קולינרית - אני בטוח שהיית יכול לעניין כמה סטודנטים לכימיה אבל...

פורסם

אחי אתה אחד השפים היותר גדולים שיצא לי להכיר

מלוואח עם קטשופ

לך להל קיטשן

או לפחות לקרב סכינים נגד השף סטפן.. חח ;]

פורסם

אני מסתכל על זה ואומר "למה הוא לא זרק פנימה בשר?".

בפעם הבאה, שים הרבה בשר בפנים. זה תמיד משפר.

פורסם
  • מחבר

יש לי גם תבשיל אם בשר שצילמתי, אני יעלה בקרוב.

אני מזהיר התמונות קשות לצפיה.

ועכשיו שמתי לב שזה נותן פרוש מעניין למשפט הידוע "מי שאוכל לבד, מת לבד"

פורסם
:cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים