עבור לתוכן

בעיה ב WIN 64 ביט - בעיה עם הלוח אם כנראה.

Featured Replies

פורסם

אני מקבל את ההודעה הזו ולא יודע מה לעשות.

Search for a driver for your hard disk controller

Your hard disk controller has stopped working properly because a compatible driver isn't available for this version of Windows.

ויש לי הארד דיסק טרה של WD ואין לי מושג מה הדרייבר..ועוד משהו שאני עושה גיבוי לקבצים ב64 ביט איפה זה שומר?

יש לי לוח אם GA-P55A עם היציאות של usb 3, ממה שהבנתי זה משהו בלוח אם שלא מזוהה? כשאני התקנתי את המערכת הפעלה לא שמתי את הדיסק של הדרייבר של הלוח, המערכת זיהתה את הלוח לבד. וגם את הכרטיס מסך 460gtx הווינדוס לבד הציע לי דרייבר. עכשיו בלוח הבקרה של וווינדוס זה מביא אותי לאתר הזה של מרווול שאני אוריד משם דרייבר, מה זה לעזעזעל המרוול הזה? זה קשור ללוח אם?

Marvell 91xx Config ATA Device ?

פורסם

Search for a driver for your hard disk controller

אתה לא קורא עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה זה אומר.....זה קשור לUSB3? מה עושים? אני לא יודע מה זה controller.

פורסם

הבקר הוא האלמט האחריא על התקשורת של אמצעי אחלסון שמחוברים אליו עם שאר הרכיבים במחשב.

GA-P55A זה לא השם המלא של הלוח אם ואין פה שום קשר ל USB 3.0 בכלל.

כשצויין שמדובר על בקר של Marvell זה הגיוני ביותר כי כל בקר בלוח אם שייך ל vendor אחר שמורכב ע"י Gigabyte.

פורסם
  • מחבר

אז למה זה שייך? ולמה הבעיה הזו עלולה לגרום? אני פשוט לא רוצה להוריד שום דבר בלי לדעת מה זה יעזה.

האם להכנס לאתר של מרוול ולהוריד מהם דרייבר ל64 ביט? האם להוריד את כל הדרייברים של הלוח אם לגרסמת 64bit win 7?

להכניס את הדיסק של הלוח אם ולהתקין? מה לעשות?

נכנסתי לאתר של GIGABYTE ואני לא רואה שם שיש להם קובץ התקנה אחד ל GP55A-UD3 - שיש להם קבצים לכל דבר וחלק בלוח אם ואין לי מושג הלוח אם.

האמ לא הבנתי מי אלו מרוול ומה לעזעזעל הם רוצים מהחיים שלי? סליחה על הטיפשות פשוט אין לי מושג בזה.

פורסם

למה בכלל חיברת אותו לבקר הזה ולא לבקר של אינטל?

פורסם

תתקין את הדרייברים שנמצאים על התקליטור שקבלתה עם לוח האם

יש שם דרייבר של הבקר המצוי / בנוי על לוח האם והוא של אינטל

פורסם
  • מחבר

טוב אז מה שאני יעשה זה להתקין את דיסק של הלוח אם מחדש.

קאזינו מאן לגבי מה ששאלת, לא אני הרכבתי את המחשב, חבר שלי הרכיב לי. מה זה הבקר הזה של חברת מרוול ומה הוא עושה בכלל? אני לא יודע מה זה בקר לא יודע מה זה CONTROLLER, צריך לשנות משהו פיזי בלוח אם? או רק להתקין את הדיסק מחדש.

פורסם

אתה יכול לספק בזמן ההתקנה דרייבר של הבקר המדובר כמו שאמרו לך כאן

ואתה יכול פשוט לפתוח את המארז ולנתק את הכבל של ההרדיסק שלך מהלוח ולחבר לחיבור אחר שכנראה יהיה חיבור של הבקר של אינטל (או לבקש מחבר שלך לעשות זאת)

אגב אישית הייתי עושה את האופציה השניה אבל ככה או ככה זה יעבוד לך

פורסם
  • מחבר

מה שעשיתי זה להתקין מחדש את הלוח אם מהדיסק, וככה הוא זיהה את הבקר דרך הדיסק.

מוזר לא הבנתי מה הקשר שלדיסק קשיח יהיו כמה בקרים? יש כמה יציאות של SATA, מוזר..בכל מקרה העיקר שהסתדר? ואין בעיה שזה מזוהה דרך המרוול הזה?

פורסם

זה לא להרדיסק יש כמה בקרים, זה ללוח אם יש במקרה הזה 2 בקרים.. אחד מובנה בצ'יפסט (הערכת שבבים, המוח של הלוח אם תרצה) ואחד זה שבב נפרד על הלוח אם שלך (של מרוול במקרה הזה) שכל יעודו בחיים זה להיות בקר לחיבור SATA (לדעתי 2 או 4 חיבורים) וזה לדעתי פחות טוב במקרה ואתה לא משתמש בRAID כי הוא לא מובנה על הצ'יפסט ועושה דרך ארוכה יותר

זה לא משהו מורגש באמת אבל זו הדרך הנכונה

צירפתי תרשים:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תסלח לי על הבורות, אבל חצי ממה שכתבת בשבילי זה איטלקית. אני יודע מה זה SATA ואני יודע איך הכבל הזה נראה ואיך זה מחובר.

מה שאתה אומר בעצם זה שעל הלוח הזה אני יכול לקבל 2 כוננים קשיחים דרך המרול הזה? ועוד 6 יציאות SATA על הציפסט עצמו? מה זה ציפסט? חלק מקורי בלוח אם? משהו של אינטל? כלומר אפשר לחבר עוד 6 כוננים קשיחים דרך הלוח אם?

כלומר אני בטעות חיברתי דרך מרוול במקום הלוח עצמו? ואם זה מחובר דרך הציפסט זה עדיף?

עכשיו מה אני עושה בשביל לתקן? רק מוציא את הכניסת SATA שמחוברת בלוח למרוול ומחבר לציפסט לפי השרטוט?

אני פשוט לא רוצה לקלקל משהו אם אני אפתח זה מחשב חדש באחריות רק חודש אצלי.

אם אפשר תסביר לי כאילו שאתה מדבר עם "אידיוט", תודה.

פורסם

תשמע, אם כבר התקנת והכל עובד אז קח פתגם לחיים - כל המוסיף גורע

אם לא הותקן עדיין כלום אז תדע שיש לך נניח 8 חיבורי SATA על הלוח (אני מנחש) חלקם שייכים לבקר בצ'יפסט (המוח של הלוח נניח) וחלקם לבקר של מרוול (סוג של שבב שבסופו של דבר עובר דרך המוח של הלוח) ולדעתי (שזה נתון לויכוח) עדיף לעבוד על הבקר של אינטל

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה.

כן כרגע עובד והכל בסדר, אני פשוט לא רוצה לפתוח את המחשב כי הוא חדש ועדיין באחריות והכל.

וגם אני לא רואה הבדל מהירות בין הקשיח הזה לקשיחים אחרים שעבדתי איתם שחוברו על הציפסט עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים