עבור לתוכן

מדוע לכרטיסי nVidia יש זכרון מוגבל ?

Featured Replies

פורסם

חברים בזמן האחרון גמלה בליבי ההחלטה לקנות כרטיס GTX 460 ושמתי לב שהכרטיס מגיע בשני וריאציות או 768MB או 1GB

כמו כן שימו לב שה480 מגיע עם 1536MB וה470 מגיע עם 1280

שאלה ראשונה מדוע הזכרון כאן נראה מוגבל ?

שאלה שניה היא ששמתי לב שרק לגבי ה 460 יש כמה חברות שהוציאו גרסא עם 2GB שדווקא לא עולה כל כך יותר

אבל לא ראיתי שום מבחני ביצועים עליו שיספרו האם תוספת הזכרון אכן יש בה איזה ערך מוסף

אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "מוגבל"?

במה זה שונה מכרטיסים של AMD?

פורסם

וגם אני שואל

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "מוגבל"?

במה זה שונה מכרטיסים של AMD?

בקשר לכמות הזיכרון: כמות הזיכרון תתחיל להשפיע כשהרזולוציה תגדל,זאת אומרת שכרטיס עם יותר זיכרון יתן ביצועים טובים על רזולוציות גבוהות וההשפעה תתחיל בד''כ ברזולוציות שגבוהות יותר מ 1680*1050 שאז רואים הבדל בין כרטיס עם 2GB לכרטיס עם 1GB או פחות. לדעתי גם 2GB זה יותר מידי אבל לא ניסיתי אז אני לא יכול להגיד בודאות.

עריכה:

מצאתי השוואה ואפשר לראות שברוב המקרים השינוי לטובת 2GB לא גדול במיוחד ויש לא מעט מקרים שבהם גרסאת 1GB לוקחת:

http://en.expreview.com/2010/08/08/exclusive-review-of-zotac-geforce-gtx-460-2gb-edition/9041.html/8

פורסם
  • מחבר

הכוונה במוגבל היא לדוגמא ה480 מגיע עם 1536MB אצל כל החברות

אבל ה5970 של ATI מגיע עם 1 או 2 או 4 גיגה

פורסם

על כרטיס מסך יש שבבי זכרון

זכרון עולה כסף, כרטיס יקר - הרבה זכרון

כרטיס זול - מעט זכרון.

כמובן שיש עוד דברים שלפיהם קובעים כמות זכרון בכרטיס כמו החוזק שלו,

לכרטיס לשימושים בייתיים עד גיימינג פשוט הזכרון בכמות הכי נפוצה הוא 512MB, לגיימינג רציני יש גם 768MB\896MB\1024MB ואף יותר

פורסם
  • מחבר

ואם אני מנתח נכונה את הטבלה שקישרת אליה אז הגרסא של ה2GB נותנת יתרון רק ברזולוציה של ה2560

ב1920 אין שום שינוי ממש פעם קצת יותר פעם מעט פחות נאמר ללא שינוי בכלל

פורסם

נכון מאוד, תלוי ברזולוציה ובמשחק, הכיי שכל משחק בהגדרות מסויימות ייקח כמות של זכרון

ברגע שהזכרון עובר את המכסה שיש לך בשבבים, אחסון הזכרון הגרפי עובר לזכרון הRAM במערכת שבאופן טבעי לא מותאם בשביל לאחסן מיידע שכזה

מה שאתה מקבל בסוף זאת האטה רצינית. לכן לכרטיסים שאתה יודע מראש שתעמיס עליהם הרבה מידע גרפי ברזולוציה גבוהה חשוב שיהיה זכרון בנפח מינימאלי מתאים

פורסם
  • מחבר

האם נראה לכם שהכרטיס יתאים למפרט המערכת שלי או שכדאי לי לשדרג את המעבד או הזכרון

[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 01:13:23

סתם צוחק ;D
פורסם

אם אתה עכשיו מחליט להפוך את העסק לבדיחה אני סוגר את העסק,

אם אתה שואל ברצינות (וקשה לי להאמין שכן), אז לפי המפרט בחתימה אתה צריך לקנות מחשב חדש קומפלט

ערכת מהר, :-)

אבל ברצינות, זה לא פורום שיש בו מקום לדברים כאלה.

פורסם

גם מחשב יד שניה ב500 ש''ח יהיה שדרוג עצום בשבילך

פורסם
  • מחבר

דרך אגב איך ZOTAC טובים ?

הגוף קירור נראה ממש איכותי וגם יקר זה משהו כמו 200 שקל רק הגוף קירור הזה והוא של ARCTIC COOLING

פורסם
  • מחבר

לא ה-460 עם 2 גיגה שנשלח קישור בקורת עליו של ZOTAC

איך הם חברה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים