עבור לתוכן

האם אפשר להשתמש בכמה מטעני USB (סוללה) במקביל כדי להוציא 5V 1.5ma ?

Featured Replies

פורסם

יש לי Smartq V5 שזה בגדול PDA עם יכולות של streamer (כמו 1080p דרך HDMI) אבל הבעיה היא שיש לו סוללה של 1900mah~ שלא ממש מספיקה. אז חשבתי אולי לקנות לו סוללת usb חיצונית ולחבר אליו עם מתאם מusb ל2.5mm הבעיה היא שרוב בסוללות האילו מוציאות לרוב 350mA -500 mA . לפי מה שקראתי זה אפשרי להטעין את ה V5 עם סוללה חיצונית אבל הוא לא יכול לרוץ ממנה :kopfpatsch:.

יש איזה פתרון שאני יכול לעשות? אני יודע שאפשר למשוך מ LI-ION אפילו פי שניים מהקיבולת שלה אבל רצוי שלא (בכלל להתעסק איתם זה מסוכן). האם אפשר לקחת כמה מטעני USB מDX או משה ולחבר אותם במקביל ?!. הקטע הוא איך לחבר את כולם ביחד?! אפשר פשוט לקחת כבל Y?

פורסם

הוא בטוח עובד מהסוללה יותר משעה. אם נניח הוא עובד 5 שעות אז הוא לוקח מהסוללה כ 400mA (מ 1900mAh חלקיי 5h) ואם זה סוללת USB תוכל להסתדר

אם אתה נותן לו מתח חיצוני הוא עובד ממנו ומטעין ? אם כן תיקח 4 סוללות NiMH נטענות (כל סוללה 1.2V ביחד 4.8V) זה דיי קרוב ל 5V של USB ותעשה לזה חיבור של USB תנסה לחבר אליו את ה PDA כמו שאתה מחבר לטעינה מהמחשב

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3205 אמור להוציא אמפר וכבלים מתאימים. מישהו ציין בשירשור של הכבל שהוא משתמש בזה במטען הזה. אגב ראיתי שמישהו ציין בחתימה שלו שהוא משתמש במטען סוללות נייד מסויים בשביל הsmartq שלו והמטען ההוא מוצא 700 מילי אמפר.

בכל מקרה אני אדבר עם מישהו מהעבודה שלי (איש חומרה עם המון נסיון) ואולי נוכל לבנות איזה mintiboost או משהו כזה עם קצת יותר מיץ . אני לא חושב שיש לנו איזה step up באף מעגל כי אנחנו לרוב משתמשים במתח כניסה מעל 12.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים