עבור לתוכן

WINDOWS 7 קרס בדיוק אחרי העידכון של ווינדוס

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדוס 7 64 BIT ולפני יומים התקנתי את העידכון של הווינדוס (העידכון האוטומטי)

ומאז אחרי העידכון (אחרי RESTART של המחשב) המחשב פשוט לא עולה זה לא מצליח אפילו להגיע לווינדוס זה טוען את המסך הראשון של הטעינה ובמקום ה LOGO של הווינדוס המסך שחור ויש טעינה ירוקה ואחרי זה מעביר אותי לחלון של כחול של STARTUP REPAIR זה טוען ואז רושם AUTOMATIC STARTUP REPAIR FAILS

אחרי זה ניסיתי ידני אחרי שהתיקון האוטומטי נכשל,ניסיתי דרך שיחזור מערכת וכל נקודת שיחזור שאני בוחר (יש שם 3) זה רושם שזה אפילו לא מוצא את זה :facepalm:

שום דבר שאני עושה לא עוזר אפילו ניסיתי דרך SAFE MODE וגם LAST KNOWS CONFIGURE גם זה לא עוזר

עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי לפרמט את המחשב אבל אני ממש לא רוצה לאבד את המידע שיש לי בכונן שה WINDOWS זה תפס אותי לא מוכן לא ידעתי שזה יקרה הייתי עושה גיבוי- :s07: :s07: :s07:

מה אני יכול לעשות שאני לא יאבד את המידע שיש לי שם יש איזשהי דרך לשחזר את ה-WINDOWS?

• תגובות 38
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קורה במצב בטוח?

פורסם
  • מחבר

במצב בטוח (SAFE MODE) זה שוב מחזיר אותי למסך של הטעינה של AUTOMATIC STARTUP REPAIR שלא עובד :-[

פורסם

איזה הודעת שגיאה אתה מקבל כשאתה עושה שחזור מערכת?

פורסם
  • מחבר

לא זוכר במדויק את ההודעה אבל אני זוכר שזה אומר שזה לא יכול למצוא את נקודת השחזור או שזה לא קיים (וזה קיים חחח :lol:)

וגם שאני עושה שחזור דרך SYSTEM IMAGE BACKUP זה לא מוצא את זה.

פורסם

תראה באיזה שלב סייף מוד נתקע

פורסם

תעלה עם איזשהוlive cd ותגבה את החומר החשוב ותפרמט...

פורסם
  • מחבר

תראה באיזה שלב סייף מוד נתקע

אני לא יכול להביא תמונה כי המחשב לא עובד אבל זה לא ממש נתקע, בדיוק אחרי שאני לוחץ F8 ומגיע לתפריט ואז נכנס ל-SAFE MODE זה עושה שוב את הטעינה הזאת של ה-STARTUP REPAIR ומביא אותי בדיוק לאותו מצב שאני עושה RESTART.

אני לא ממש הבנתי איך אפשר לגבות דרך ה-LIVE CD (זה הדיסק של הווינדוס?) אבל אני רוצה להמנע מפורמט אם אפשר :-[

פורסם
  • מחבר

אין לאף-אחד כאן בפורום פתרון לבעיה?

יש לי קבצים חשובים בכונן C שלא הספקתי לעשות להם גיבוי,אני לא רוצה לאבד אותם >:(

חייב להיות משהו שאפשר לעשות...

אבל אני גם לא מבין למה הווינדוס קרס מעידכון ,ב-WINDOWS XP\98 זה לא קרה לי אף-פעם,יכול להיות שזה באג בווינדוס 7?

פורסם

בדרך כלל אם יש לך וירוס שמשנה קבצי מערכת אז עדכון יכול לגרום למערכת להפסיק לעבוד. הפתרון זה לזהות איזה DLL גורם לבעיה ולהסיר אותו אבל אצלך זה משום מה נכנס לתיקון מערכת.

כמו שאמרו, תוריד לייב סי די של Ubuntu ותעתיק את הקבצים שחשובים לך קודם.

פורסם
  • מחבר

אז רגע זה היה וירוס? התחלתי לחשוב ש MICROSOFT אשמים בכך :lol:

לא יודע מאיפה הגיע הוירוס עשיתי סריקה אוטומטית כל יום ויש FIREWALL +ANTI-VIRUS

ואני לא מבין מזה LIVE CD?

אם זה הדיסק על הווינדוס לא ראיתי אופציה לגיבוי

פורסם
  • מחבר

אהה יש לי בעיה כרגע עם צריבה של הדיסק LIVE במחשב שאני נמצא עכשיו אין צורב..

אפשר אולי להפעיל את זה איכשהו עם DISK ON KEY?

אז אני מבין שאי אפשר כבר לתקן את מערכת ההפעלה,פירמוט זאת הדרך היחידה.

לפחות יש איזשהי דרך להמנע מזה שזה לא יקרה לי שוב בעתיד הקרוב? אני אפילו לא בטוח מה עשיתי לא בסדר :s07:

פורסם

אתה לא סיפקת מספיק נתונים

פורסם
  • מחבר

למה לא סיפקתי מספיק נתונים?

אני לא מבין :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים