עבור לתוכן

יש למישהו המלצה לארנק?

Featured Replies

פורסם

בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב

פורסם

מצטרף לשאלה, הארנק המעפן שלי (עור מזויף אורגינל) נקרע והתחיל לאבד שקלים לאחרונה. זה מעצבן, עושה לי פאדיחות באוטובוס.

פורסם

לך לאיזה באסטה בשוק ותקנה, לא מוצא טעם לקנות ארנק ממותג. :nixweiss: בטח שבטח לא לקנות משהו בקניון שעולה 100-200 שקל לארנק.

בנוגע לעור, שמעתי פעם (אולי סתם פיקציה, לא באמת ניסיתי) שארנק מעור לא ישנה את הצבע שלו אם מעבירים עליו להבה (לוקחים מצית ומעבירים מתחת לארנק). ככה שאם עובדים עליך בשוק אתה יכול "להתערב איתם" עם הניסוי הזה או אחר לבדיקה אם זה אכן עור אמיתי. משם והלאה האחריות עליך ובהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

ארנקי אולגה בחיפה, רחוב הרצל. לא שם. 200 מטר קדימה חנות העודפים שלהם אפשר למצואא ארנקי עור ברבע מהמחיר בחנות הרגילה.

פורסם

יש עוד המלצות, איזה חנות טובה באיזור ת"א?

יצחק david מצאת משהו?

פורסם

יש לי ארנק עור חום של LeeCooper, חברה שלי קנתה לי אותו לפני כ- 8 שנים יום יום עלי ועדיין נראה כחדש, ארנק מאוד קטן (יותר קטן ממנו זה כבר ארנק לשטרות וכרטיסי אשראי בלבד) ויש בו מקום לכסף קטן, שטרות וכרטיסי אשראי. לא יודע אם עוד ניתן להשיג אותו היום, אבל מומלץ בחום. אהה כן, הוא לא זול (למיטב זכרוני הוא עלה יותר מ- 200ש"ח).

פורסם

ארנקים של חברת PURE BAGS.

יש להם חנויות בכל עיר וקניון שמכבדים את עצמם.

הם מתמחים בייצור תיקים וארנקים באיכות מעולה, והם גם משקיעים בעיצוב.

והם גם ידידותיים לסביבה, אם זה מעניין אותך.

http://www.purebags.co.il

פורסם

יש לי 2 אנרקי עור של SHAULI, ואני מאוד ממליץ על החברה.

ארנקים עם הרבה מקום, לא נקרעים- עמידים כמו שצריך מעוצבים מאוד יפה במראה יוקרתי.

http://www.shauli.co.il/site/main.htm

פורסם

יש לי גם שאולי , מאוד מרוצה ממנו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל ההמלצות, אמא שלי כבר הזמינה לי משהו מעור של לקוסט :)

(כמעט 200 ש"ח)

פורסם

אתם אמיתיים?

לא סומך על השאולי שלי שהתז שלי תישאר בו

כולו קרוע ומחורבן

זה טוב בתור ארנק חד פעמי, אם אתה רוצה משהו איכותי שיחזיק זמן אל תחשוב על זה אפילו

פורסם

יש לי שאולי כבר כמה שנים, ארנק בהחלט חביב ונוח.

פורסם

לשאולי יש חרא ארנקים

פורסם

אם אתה כבר קונה ארנק. אני מציע לך לא לעשות את הטעות שאני עשיתי. תדאג תא אחסון המטבעות יסגר בעזרת ריצ'רץ' ולא באמצעות כפתור. לפעמים, מתחילים לפעמים הוא נפתח ונופלים מטבעות. זה יכול מאוד להציק.

עריכה: רק עכשיו ראיתי שכבר הזמנת.

פורסם

ארנק של נייק שקניתי בחנות של נייק בשדה התעופה של רומא באיזה 10 יורו. ולהגיד את האמת? ארנק מרווח וכיפי. קניתי אותו בגלל הגודל, וגם העובדה שיש בו בדיוק מספיק תאים להכיל את כל הכרטיסים, הכספים והמסמכים שאני צריך אבל אין מספיק תאים כדי לבלבל אותי (כמו למשל בארנק של אבא שלי שהוא בעצמו גם אחרי 23 שנה לא מצליח להסתדר איתו, כל מיני כיסים ותתי-כיסים וזיפרים).

אפילו הת.ז. שלי נכנסת לשם בלי להפריע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים