עבור לתוכן

יצירתיות, לפטופים מגשים' לייפהאקר ושאר ירקות

Featured Replies

פורסם

חג שמח

אז בהשראת לייפהאקר (לינק) שלקחו את ההשראה של מהסט תמונות הזה (לינק) אני רוצה להכין גם מעמד לפטופ ממגש דפים שולחני שכזה.

(תמונה למי שאין כח ללחוץ על לינקים)

500x_img_20100914_092643.jpg

למה?

כי זה גם מגביה את הלפטופ כך שלא צריך להסתכל עליו למטה (עכבר ומקלדת מחוברים חיצונית)

גם מאוורר אותו מלמטה ונותן לך הרגשה שקרית שכזו שהוא מאריך חיים

גם יעיל מבחינת מקום לאחסן דפים שבתהליך עיבוד או צריך לטפל בהם (ברוח GTD כמובן, אחרת מה הייתי עושה בלייפהאקר)

אז עכשיו הבעיה שלי היא למצוא דבר כזה. הסתובבתי קצת בקרביץ ואופיס דיפו והדבר הכי קרוב שמצאתי היה זה:

magashmatechetbig3rrr.jpg

שהוא קצת בעייתי גם בגלל שלמעלה יש את הזה (ניתן להוציא אותו בהברגה, אך אין לי מושג בקשר ליציבות אחרי זה) וגם כי הוא מקומר בקצוות ואם הלפטופ שלך הוא לא 7" כנראה שהוא לא יכנס וישב נורמלי

בחו"ל הם השתמשו במוצר הזה (לינק)

311784_sk_lg.jpg

למישהו יצא להתקל במשהו דומה או רעיון קרוב? נשמע קצת דבילי אך זה רעיון מאוד פשוט ויעיל

.

פורסם

עוד קורא נאמן קורא בלייף האקר! ;D (גם אני!)

שקלת לחפש באיביי וחנויות משרדיות בחו"ל?

אופציה נוספת היא לפנות ליבואנים של ציוד משרדי וכאלה שתוכל להשיג מחיפוש בגוגל ולשאול אותם בצירוף תמונה במייל או פורמט אחר אם יש להם אוגדן ניירות שכזה או אם זה בכלל קיים בארץ.

אגב, גם אני מחפש כזה פה ושם. לכן, מעקב! ;)

עריכה:

אתה תמיד יכול לבנות לך מתקן כזה משופר עם מאווררים (סה"כ מיני ארונית קומות), אבל זה מוריד מהפשטות של קניה של דבר כזה מוכן.

פורסם
  • מחבר

לא כ"כ שקלתי מחו"ל, נשמע לי מאמץ טרחה ומחיר קצת מוגזם בשביל מגש. כמו כן אני לא צריך מאווררים, רק רשת חורים כזו שתהיה קצת שיפור מלשים על שולחן עם קצת פונקציונליות

חוץ ממה שפירסמתי את התמונה הצלחתי למצוא מוצר דומה (רשת) רק כאן

http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=618

נראה שכל החברות בארץ באמת מביאות את אותו ציוד

פורסם
  • מחבר

ברור שלא פיספסתי את הכתבה על הקליפסים, אפשר למצוא אותם בכל מיני מקומות

המוכר הזה שולח רק לארה"ב, ומשיטוט שעשיתי באיבאיי רובם מוכרים מוצרים דומים ב16$ ולוקחים עוד 40$ למשלוח בינלאומי ככזה שזה קצת OVERKILL

פורסם

אם המוצר באופיס דיפו הוא בדיוק מה שיש בתמונה, אפשר לנתק את את המגשים ולהשתמש באחת מהם. אתה תאבד את הפונקציונליות הנוספת של גובה ומקום לשים דבים מתחת, אבל זה יתן לך את האוורור שאתה מחפש.

עכשיו, אם יש לך אצמעים, אתה יכול לקחת שני מגשים ולהלחים/לרתך/להדביק/לחבר אותם ככה שיתרו צורת O. בנוסף, אפשר לעשות אותו דבר עם השלישי, רק גב על גב.

הוספתי אילוסטרציה שתבהיר קצת את מה שהתכוונתי.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מכירים את הקטע שברגע שאתם מתעסקים מאוד במשהו אתם מתחילים לשים לב אליו מכל הכיוונים? אז זה מה ששמתי לב כשראיתי פרק מספר 5 מעונה 3 של האוס

house.jpg

בכל מקרה, Czar_salad, זה אכן נראה כמו בתמונה (נתקלתי בו בקרביץ) ולשים 1 יכול לתת פתרון מסויים אך קצת מאבד מהערך.

לא הבנתי כ"כ מה מצב הO נותן מבחינת פונקציונליות, כאילו ליצור על השולחן את המקום לדפים את ה2 המצומדים כחליף למוטות חיזוק?

פורסם

הם צריכים להתחיל לשווק את זה כ- as seen on House M.D.! ;D

כן, הכוונה שלי שה-O יתן מקום לשים בו דפים או דברים אחרים. במה שהצעתי אין שימוש בקונסטרוקציה שמסביב, רק במגשים.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אחתור לכיוון דומה, כי זה הפתרון הכי קרוב שאפשר למצוא בארץ

עוד רעיונות מקוריים?

פורסם
  • מחבר

טוב, אני ממשיך את המונולוג שלי:

אז הלכתי וקניתי את המעמד היחידי שיש בארץ, הרכבתי אותו ללא מוט החיזוק העליון (ולכן קצת הפעלתי לחץ בהברגה של התחתונים כדי שיצרו את הזווית הצפופה.

מסתבר שהמדפים יוצאים מהמקום לחלוטין, מה שאיפשר לי לקחת את העלון ופשוט להרכיב אותו הפוך.

ככה ישנו מעמד עליון + 2 מדפי ניירת!

ולהלן תמונות

סט א' - הלפטופ כמחשב\מסך ראשי ביחד עם ציוד ראשוני

IMG_3405.JPG

IMG_3406.JPG

IMG_3409.JPG

IMG_3411.JPG

קונספט 2 - כמסך נוסף למסך חיצוני

IMG_3413.JPG

קונספט 3 - כDOCKING STATION בלבד כשכל השאר ציוד חיצוני

IMG_3415.JPG

IMG_3416.JPG

וסתם בשביל האומנות

IMG_3417.JPG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים