עבור לתוכן

תופעה מוזרה בזמן האחרון,בעיה עם הפיירפוקס?

Featured Replies

פורסם

אז ככה כמו שאמרתי בזמן האחרון נהייתה לי תופעה מוזרה שלא הצלחתי להבין מה הבעיה פה,אני גולש לי רגיל באינטרנט ופתאום המחשב מחליט להיתקע (ונהיה לי כל הסרגל למעלה של ה FILE,VIEW וכו'..בצבע לבן וסימן של חשיבה על העכבר) עכשיו זה קורה פתאום תוך כדי גלישה רגילה,לא שאני מפעיל משהו מסוים או אתר מסוים.

אחרי שזה נתקע אני עוד יכול להוריד את החלון של הפיירפוקס למטה,וחוץ מזה אני יכול להשתמש במחשב ז"א במדיה פלייר הוא עובד תקין כשזה קורה,עוד בעיה שקוראת בזמן שהפיירפוקס "נתקע" זה שאני לא יכול ללחוץ על CONTOL ALT DEL (TASK MANEGER ,כשאני לוחץ על זה זה מראה לי את ההודעה הבאה:

taslmg exe- application error

the application failed to initialize properly (0XC0000 12d) Click on OK to terminate the application

ויש לי ללחוץ OK.

חוץ מזה נגיד ואני מנסה ללחוץ על Notepad (ניסיתי כדי לכתוב את השגיאה שזה מראה לי) וזה הראה לי גם שגיאה.

מה שאני בא להגיד כשזה קורה הבעיה עם הפיירפוקס אני מרגיש כאילו כל המחשב נדפק ולא נותן לי לעשות הרבה דברים..אחרי שהפייפורקס משתחרר וסוף ניתן לצאת ממנו ע"י לחיצה על מקש ימני עם העכבר ועל CLOSE אני פתאום כן יכול להיכנס לTASK MANEGER וגם ל Notepad..

מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?

צריך ווינדוס חדש להתקין?

או שאפשר לסדר את זה?

תודה.

פורסם
  • מחבר

80 צפיות ואף אחד לא יכול לעזור לי? :(

פורסם

ניסיתה לעשות שיחזור מערכת?

פורסם

תחליף דפדפן .

מבאס, אבל הבעיה בדפדפן.(מכיר את הבעיה)

אם אתה לא רוצה להחליף דפדפן נסה לעדכן וינדוס\דפדפן לחדש ביותר או לרדת בגירסא של הדפדפן.

פורסם
  • מחבר

עידכנתי את הפיירפוקס לגירסה הכי חדשה,לגבי מקום יש לי מעל ומעבר..

בקשר לאנטי וירוס עשיתי לו הרצה ולא מצא כלום,לגבי הTASK MANAGER זה פשוט לא ניכנס כי זה מראה לי את השגיאה הזאת מה שכבתתי למעלה ולא נותן גם אחרי 20 פעם להיכנס.

עכשיו אני שומע שירים במדיה פלייר וזה גם פתאום מראה לי איזה שגיאה ויש לעשות רק OK ו CANCEL לא משנה על מה אני לוחץ זה יוצא לי מהתוכנה..אחרי זה אמרתי נפסיק להשתמש בה והפעלתי את התוכנה VLC שזאת תוכנה שאף פעם לא עשתה לי שום בעיה,גם איתה אחרי כמה שירים זה פתאום מראה לי שגיאה עם אותו דבר.

פשוט המחשב מראה לי המון שגיאות שאין לי מושג מה זה אומר...

אני כבר משתגע ממנו..ולא נראה לי יעזור פה להשתמש באקספלוררר כי גם שם הוא מראה לי בעיות ונתקע...

פורסם

אני מציע לגבות דברים ולפרמט, לפני זה ניתן גם לנסות איחוי דיסק ומחיקת קבצים זמניים.

כמה זיכרון פנימי יש לך במחשב?

פורסם

תן לי לנחש, ווינדוס 64 ביט?

בעיית תאימות, מה שכן אני עדיין לא עליתי על אם הבעיה היא בגלל דרייבר אחר או תוכנה אחרת שמתנגשת או בגלל הפיירפוקס עצמו.

תחליף דפדפן

פורסם

לא בגלל פיירפוקס עצמו, זה בטוח. נראה לך שכל מי שמריץ פיירפוקס על חלונות 64ביט סובל מזה, ומוזילה לא היו מוציאים תיקון?

יכול להיות שמדובר באחד התוספים שעושה בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים