עבור לתוכן

עזרה בקניה כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם [-

אני מעוניין בכרטיס מסך טוב של nvidia! כרטיס מסך שסוחבב משחקים טוב!עם כניסת hdmi ! במחיר סביר ..!!! לא להגזים!

כרגע אני עם כרטיס מסך גיגבייט ati 4850 כמובן שאני רוצה כרטיס חזק מימנו!

אם אפשר גם אתר עם השוות כרטיסי מסך לפי הכוח שלהם גם יעזור [=

תודה רבה לעוזרים

תפריט מחשב שלי

לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

זכרון:System Memory 3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

כרטיס מסך:Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB)

מסך:23 אינץ סמסונג:Monitor SyncMaster P2350(G)/P23500(G),Magic P2350G(Digital) [NoDB] (HVDS518557)

מעבד:CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz

ספק כוח:Enermax Liberty 400W 30A @ 12V

פורסם

תוסיף תקציב לכותרת.

ה - HD4850 באמת לא מספק אותך מבחינת ביצועים במשחקים ?

פורסם
  • מחבר

תוסיף תקציב לכותרת.

ה - HD4850 באמת לא מספק אותך מבחינת ביצועים במשחקים ?

800 שקל חושב סביר..

מזה לא מספק נתקעתי בכמה משחקים שהוא קצת כבד לא סחב חלק כמו תמישחק Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

והוא גם מאודד חםם 80 מעלות במנוחה ..ומשחקים כבדים הוא עושה רעששש איוםם..וגם אני רוצה hdmi למרות שרשום ש4850 זה hd אבל אני לא רואה בכלל כניסה של hd רק שני חיבורי dvi ובאמצצע איזה חיבור שחור !!

פורסם

אתה יכול להשתמש במתאם DVI HDMI אם אתה רוצה לחבר את הכרטיס ל - HDMI.

לנקות את גוף הקירור יכול להוריד את הטמפ'.

פשוט בתקציב שלך לא תקנה משהו שטוב בהרבה מהכרטיס שלך ותקבל שיפור נחמד אבל לא קריטי.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להשתמש במתאם DVI HDMI אם אתה רוצה לחבר את הכרטיס ל - HDMI.

לנקות את גוף הקירור יכול להוריד את הטמפ'.

פשוט בתקציב שלך לא תקנה משהו שטוב בהרבה מהכרטיס שלך ותקבל שיפור נחמד אבל לא קריטי.

אם אני קונה מתאם dvi hdmi זה ממש אותו דבר כמו חיבור hdmi רגיל? ומה זהמ תלבש על החיבור dvi? תוכל גם לשלוח לי תמונה לראות איך זה ניראה אולי יש לי את זה?

ואיך אני מוצא גוף קירור לכרטיס מסך שלי וכמה זהעולה תעזור לי יאח?

זה כרטיס מסך שלי http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://img.hexus.net/v2/internationalevents/computex2008/pm/radeon3850/DSCF0032-big.jpg&imgrefurl=http://www.hexus.net/content/item.php%3Fitem%3D13628&usg=__IAGa7SCJbPL3WGzgMkIB1Vi60Xo=&h=750&w=1000&sz=83&hl=iw&start=20&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=QWGdetJDI_QsrM:&tbnh=112&tbnw=149&prev=/images%3Fq%3Dgigabyte%2B4850%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DX%26tbs%3Disch:1

הוא מאוד חם 80 מעלות לא במאמץ ובמחשקים כבדים עושים רעש של מאוור משהו איום ונורא..הוא חם מאוד בגלל הכרטיס עצמו..או שזה משהו שקשור כבר למחשב מבפנים?

פורסם

זה המתאם - http://www.tvcables.co.uk/images/items/dvi-to-hdmi.jpg

ניסית לנקות את גוף הקירור של הכרטיס לפני שאתה ממהר לקנות חדש ולהחליף אותו ?

פורסם

חיים בקשת קיבלת קישור לאתר של טום הארדוור שמדרג כל חודש את הכרטיסים הגראפיים והמעבדים השולחניים אם יצא כרטיס חדש הוא מתברג במקומו הראוי

זוהי הטבלה הכי מעודכנת נכונה לחודש אוקטובר 2010

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gts-450-radeon-hd-4850-gpu,2732-7.html

לשאלתך יש לך כרטיס שמדורג במקום דיי גבוה ולכן לא נראה שאתה ממש צריך שדרוג אלא אם כן אתה ממש חובב חומרה וחייב את הדברים החדשים כל הזמן

אבל לא נראה לי שזה המקרה ונראה שיותר מעניין אותך כדור רגל

לגבי ההבדל בין DVI ל HDMI אז אין בעצם שום הבדל ביניהם מבחינה גראפית ההבדל ביניהם הוא שHDMI מעביר גם סאונד

ולכן אתה יכול להשתמש במתאם שיעביר לך מDVI לHDMI אבל לא תקבל סאונד בHDMI את הסאונד תאלץ לקחת מכרטיס הקול במחשב

ואם תרשה לי עוד תיקון קטן אבל זה ימנע הרבה בלבול ממך כתבת שאתה רוצה כרטיס מסך עם כניסת HDMI ואני בטוח שהתכוונת פשוט עם יציאת HDMI

יש הבדל גדול בין יציאה לכניסה ויש להבדיל ביניהם ולהימנע מבלבול כניסה משמשת להקלטות

הטמפרטורה של המעבד הגראפי שלך אכן נראית גבוה לכרטיס ולכן נקראת לך הזדמנות כאן להתעסק עם חומרה אולי בפעם הראשונה ברמה גבוה יותר מתמיד

אתה יכול להוציא את כרטיס המסך ולפרק ממנו את גוף הקירור לנקות אותו היטב ולהחליף משחה חדשה

דוגמאות לכך אתה יכול למצוא ביוטיוב למכביר

בהצלחה

פורסם

בטבלא הזאת של טומס יש לא מעט טעויות, לכן להסתמך עליה לא חכם...

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה..עזרתם לי קצת להבין משהו שלא הבנתי [=

יש כאלה שאומרים לי שכרטיסי מסך של ati חמים והם סוחבים 80 90 מעלות בשקט. לי זה קצת ניראה מוגזם!

כי במחשבים אחרים אני רואה שבמנוחה הם על 30 40 הייתי די רוצה לראות תכרטיס שלי גם במצב כזה.ולא ליכנס למישחק ולשמוע רעש מעצבן מהכרטיס די מלחיץ הייתי אומר הרעש הזה כאילו הוא עוד שניה נשרף..אני אקח תעצה שלך ואפרק תגוף קירור וינקה אותו למרות שלא ניראה לי שזה יוריד אותו ל40 30 מעלות..נ.ב אם אפשר סרטון שמראה איך לפרק תגוף קירור זה יעזור לי מאודד [=

פורסם

מה הדגם של הכרטיס מסך שלך.

יש כרטיסים שצריך רק להוריד את הפלסטיק העליון

ויש כרטיסים שמדבקת האחריות יושבת על החיבור מתכת התחתון

יש כרטיסים שעם תפרק להם את הברגים.לא תצליח להחזיר ממש חד פעמי

יש כאלה ברגים שמודבקים עם LOCTITE

לא לשכוח לקנות משחה טרמית לפני הפירוק

פורסם
  • מחבר

וואלה לא יודע מה להגיד לכם..הוצאתי תכרטיס מסך יש עליו פלסטיק גדול לא רואה שם ברגים רק מאחורה איזה 4 ברגים עם ברזל לא נוגע בזה כי זה ניראה לי מסובך..

הבאתי לו ניקוי עם פן וזה התוצאה ששמתי גם סיבוב מאוור על 50.. ראו תמונה:

וזה הכרטיס שלי:

4850card.jpg

וזה התוצאה אחרי ניקוי עם 50 סיבוב מאוור:

21635595.jpg

זה בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים