עבור לתוכן

קירור המים הכי טוב.....או שעדיף מערכת פרומוטיה

Featured Replies

פורסם

דעתי......

הכל שאלה כמה ידע יש לך כי בקירור מים פלייר וגז צריך ידע וידע רב

אם אין לך ידע בכלל אל תתקרב למערכות האלה אתה פשוט תדפק אתה תהרוס את המחשב!

לך על קירור אוויר טוב וזהו ולא חסר מוצרים טובים

קירור מים ≠ קירור אקסטרים

קירור מים = קירור שקט! (והרבה אנשים חושבים שקירור מים או אקסטרים וזו טעות!)

קירור עם פלייר זה משהו רציני ואפשר לעשות גם קירור עם שני פלירים שזה נותן תוצאות מדהימות ביותר

לגבי קירור על ידי גז אני ממש לא מבין אבל אני חושב שאם אין לך מספיק ידע וזמן להשקיע בנושא עדיף לוותר על זה

בכל מקרה אם אין לך שום ידע לך על קירור אוויר

פורסם

ואי אחי! אתה יכול בבקשה לתת לנו כאן לראות את המפרטים שבנית ? PLEASE? אני חייב לראות את זה... וכתוב בערך גם את המחירים... תודה! ואני ממליץ לך על קירור מים מעולה... וגם תקנה צבעי UV ותעשה בתוך המארז... וגיד להם לשים לך קטודה יפה עם סאונד אקטיבי ועוד כמה דברים מגניבים!

פורסם

אני לא הכי מבין בנושא וכבר רשמתי תגובה ואז האקספלורר נתקע לי לא יודע למה

אז בקצרה

קירור מים זה לא קירור אקסטרים! אלה קירור שקט (ואולי אתה כן יודע אבל הרבה חושבים שזה אקסטרים)

קירור גז זה קירור תותחי ביותר אבל אתה צריך ידע בנושא הרבה יותר ידע מקירור מים אני ההיתי מציא לך לשבת באתרים ולחפש כמה שיותר מידע וללמוד על מערכות כאלו שקירור גז ופלייר זה קירור אקסטרים!

יש גם את האופציה של פלייר או שני פליירים שהם עושים עבודה מעולה וגם כן צריך ידע גדול בשביל להתעסק עם הדברים

פורסם
  • מחבר

בקשר למיפרט....הוא לא סופי כי לא החלטתי...

AFX 64

או

P4EE

עכשיו....קירור גז ופלייטר לא ילך טוב יחד.....זה יהיה יותר קר מ מינוס 25 ^_^

ובקשר לקירור גז..... העם זה מזיק למעבד ליהות בכאלו טמפ?

פורסם

דבר ראשון אומרים פלטייר וה-MAX שאתה תוכל להגיע איתם הם אולי 10- מתי שכלום לא ב-OC.....

פורסם

צריך די הרבה ידע כדי לתפעל מערכת מפלצתית שכזאת, חס וחלילה תהרוס את המחשב.

לדעתי לך על מערכת קירור מים הכי טובה שאתה יכול למצוא,

משאבה של 2000 ליטרים בשעה וגופי קירור רק מנחושת- מה עוד אפשר לבקש?

אגב, הדגמים החדשים של הפרומטיה (האלו עם המארז של Lian- Li), עולים 2000$...

פורסם

Even the best standard watercooling (and a 300 lph pump isn't close to being enough) can't get the CPU under room temperature (unless you cool the water and then you get condensation problems).

A Prometia system is the safest best way to cool the CPU below 0 c, it comes with all the needed stuff to prevent dangerous condensation and it brings the CPU to the -50 c area removing all temperature related overclocking limitations.

As for the system, know that for an Athlon FX you need special registered RAM and that they aren't that great for overclocking. Also the P4 3.2EE is highly unrecommended for overclocking since it has a multiplier of 16 and 1mb of cache which are both bad for overclocking.

Consider going for perhaps an XP 2500+ with a good stepping, I've seen some @ the 2800 mhz+ area.

פורסם

my AXP @ 2200Mhz

when i'll get new memz and a better cooling i'll try to going for the 2400Mhz.

i think you shuold i get the FX 51, and DONT take any XP/P4.

פורסם

Even the best standard watercooling (and a 300 lph pump isn't close to being enough) can't get the CPU under room temperature (unless you cool the water and then you get condensation problems).

A Prometia system is the safest best way to cool the CPU below 0 c, it comes with all the needed stuff to prevent dangerous condensation and it brings the CPU to the -50 c area removing all temperature related overclocking limitations.

נראה לך שהוא צריך קירור מתחת לאפס? איזה OC הוא מתכנן?

פורסם

I'm assumning if he spends so much money he wants extreme overclocking.

פורסם

Ok, by the way it sounds.. you don't know what you're doing with all the other kind of fancy cooling..

my suggestion is, get a really crazy computer, get the best and most expensive water cooling you can get.. and start gaming :P

פורסם

בפעם ה200 מערכת קירוטר מים לא תוריד את הטמפ' של המעבד אל מתחת לאפס בניגוד לפרומטיה שכן .

לOC אקסטרימי הוא צריך טמפ' כאלו נמוכות .

פורסם

אני במקומך הייתי קונה את המחשב הכי יקר שאפשר מ-ALIENWARE :P

פורסם

What would that get him?

He will pay a whole lot of money for nothing, they used Intel manufactured boards, there's no chance he will get that far in overclocking (even with the new tool) and it's likely to cost him like a prometia just for the name "Alienware" and the so called "Special Optimizations".

פורסם

יש שם גם אפשרות לקנות FX 51 לא? חוצמזה מותר לו לבזבז כמה שבא לו מה גם שהוא יקבל את המארז הכי יפה שיש :P

חוצמזה סתם אמרתי את זה, זה לא היה רציני או משהו, לא נראה לי שאפילו לביל גייטס יש כסף לממן מחשב משם :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים