עבור לתוכן

קירור המים הכי טוב.....או שעדיף מערכת פרומוטיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני בעוד חודשיים עובר להונג קונג.....ואחד החלקים בחוזה שאבא שלי קיבל זה שהם ממנים לנו 2 מחשבים...ללא הגבלת מחיר

בקיצור....כמובן שאני מיתכוון לנצל את זה עד הסוף....וכבר הרכבתי מחשב הכולל AMD FX 64 ועוד כמה שטויות ^_^

עכשיו....בתור קירור....אנלא יודע מה עדיף:(אני קונה גם פלטייר)

מארז עם קירור גז של VAPORCHILL:

http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cas-119.html

או מערכת קירור מים....

עכשיו....אין לי מושג מה מערכת קירור המים הכי טובה....העם תוכלו לעזור לי?

ד"א

אמרו לי מערכת הפרומוטיה מסוכנת למעבד....

פורסם

לפי דעתי אם זה מסוכן ונראה לי שכן... אז עדיף לך פשוט לקחת הקירור מים הכי טוב שאפשר לקחת,ולפי דעתי זה גם יעלה פחות ופחות מסוכן...וקח גם קירור מים לכרטיס מסך...

פורסם

VAPOCHILL ופרומטיה הם דברים שונים, הם פשוט מציגים טמפ' מתחת ל0.

ופלטייר זה רק למערכות קירור מים, כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב כשאמרתי לך את הדברים באי סי קיו.

וגם אמרתי לך לחכות שיצאו לוחות אם טובים, הלוחות אם שיש עכשיו ממש לא טובים לאוברקלוק והביצועים לא טובים כמו שהם יכולים להיות.

פורסם

הייתי הולך על איזה מחשב תוצרת

www.alienware.com

www.voodoopc.com

www.falcon-nw.com

יהיה לך מושלם

אם אתה ממש רוצה, אתה יכול להוסיך למערכות שלהם איזה קירור נחמד במים

לפי דעתי אתה יכול ליצור קשר עם ARMAGEDON

הוא די מבין בזה

פורסם

איכס! אליאנין וכל דומיו הם מחשבים מהירים לאנשים שלא מבינים במחשבים ורוצים ביצועים גבוהים. אם אתה מבין במחשבים עדיף שתרכיב מחשב בעצמך... הכי משתלם. והמחשבים האלה הם ביזבוז כסף.

פורסם

You can't go wrong with A Prometia Mach II, phase change cooling is way beyond the capabilities of watercooling. Not to mention they promise socket adapters for all new future sockets so you never have to replace the system and it comes with a superb Lian Li case.

Review @ http://www.tomshardware.com/howto/20030610/index.html

פורסם

לך על Prometeia Mach 2 כשבתוכו vapochill barebone בשביל לקרר את הכרטיס מסך ואת הצ'יפסט

פורסם

It's Vapochill, Vapochill for the chipset is just a waste, and mounting it on a 3D card will require some modifcation. He can also try and mount another Prometia and not a Vapochill.

פורסם
  • מחבר

אוקי.....אבל זה לא מסוכן למעבד?(הפורמוטיה)

וכבר יש לי מפרט....השאלה איך אני מסביר אותו(חשבתי על זה שאבא שלי יגיד שזה מחשב עבודה שלו)

פורסם

מטעם מה אתם עוברים? איזה שליחות?

פורסם

Prometia Mach II Rocks but the price dosent (1050$~)

פורסם

אני עדיין לא מבין ... אם אתה קונה מעבד כל כך טוב ויקר .. וחס וחלילה לסכן כזה דבר באוברקלוק ... למה אתה צריך קירור כזה תותחני ?

תשקיע כבר ביופי של המחשב ... אתה לא צריך קירור מיוחד אם לא תשתמש בו ....

פורסם
  • מחבר

מהסיבה הפשוטה.....כי זה לא עולה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים