עבור לתוכן

שינוי מאפייני סאונד דרך הרגיסטרי

Featured Replies

פורסם

התקנתי תוכנה שיוצרת לי מעין דרייבר וירטואלי לרמקולים.

הבעיה שמאפייני האיכות מוגדרים כברירת מחדל על איכות נמוכה מאוד - 16 סיביות 8000 Hz.

הייתי רוצה לשנות את ההגדרה, אבל זה לא אפשרי בדרך הרגילה, כי התיבה של המאפיינים אפורה.

רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרות דרך הרגיסטרי.

אם אתם לא מבינים על איזו הגדרה אני מדבר:

לוח הבקרה -> חומרה וקול -> נהל התקני שמע -> בחירת הרמקולים -> מאפיינים -> מתקדם

(אני לא יודע איך ההגדרות נקראות באנגלית)

פורסם

אם הדרייבר לא תומך באיכות הזאת אז להכריח אותו רק יגרום לשגיאה.

איזה דרייבר זה?

פורסם
  • מחבר

דרייבר של Mobiola - בעצם הוא יוצר לי 2 "מערכות רמקולים" שאני יכול לבחור במי מהן אני מעוניין להשתמש - המקורית או הוירטואלית.

התוכנה נקראת Mobiola Headset, היא מעבירה באמצעות הדרייבר צליל מהמחשב לטלפון סלולרי, צריך תוכנה במחשב ותוכנה בסלולרי.

(אפשר למשל לדבר בסקייפ שמותקן על המחשב באמצעות המיקרופון והאוזניות של הסלולרי, אבל זה לא העניין).

הבעיה שאיכות השמע בטלפון ממש גרועה ומאחר שניתן להתחבר גם ב- WIFI שלא חסר לו רחב פס, אני לא מבין למה האיכות כל כך מוגבלת.

אני מוכן לקחת את הסיכון שהדרייבר/המערכת תתרסק פעם אחת, גם ככה כל העניין הזה הוא רק לנסיון.

יש דרך לעשות את זה ?

פורסם
  • מחבר

לצערי ההוראות האלה מתאימות כנראה רק ל- WIN CE

לא מצאתי ברג'יסטרי של Windows 7 את התיקיות.

פורסם
  • מחבר

תודה !

הצלחתי לשנות וניסיתי לשחק עם הערכים.

בפעם הראשונה העתקתי את הערכים של הרמקולים ואכן ועמוד ההגדרות השתנו הנתונים, הבעיה שההתקן סירב לפעול - הייתה איזו הודעה שההתקן בשימוש או משהו כזה.

אח"כ ניסיתי לשנות רק את קצב הדגימה ל- 16kHz או ל- 32kHz, אבל אז נעלמה לחלוטין לשונית ההגדרות וברור שזה לא עבד.

כנראה שזו המגבלה של התוכנה בגרסת הסימביאן.

חבל כי נראה שהגרסה לאייפון תומכת בהזרמת נתונים הרבה יותר איכותית - 16 ביט וקצב דגימה של 41000Hz.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים