פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים איך הם? http://www.amazon.com/Psyko-Gaming-Headset-Authentic-Surround/dp/B003BWAZB8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1285673264&sr=8-1-catcorr
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים אנא ערוך את הכותרת לענינית יותר.(לפחות שם האוזניות ולא צריך יותר מסימן שאלה אחד)וציין מה התקציב שלך, כך שיהיה ניתן לעזור לך.
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים הם נראות כבדות מידי על הראש ויקרות מאוד.לא הייתי מציע לך לקנות ועוד במחיר כזה...
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים דובר עליהם מעט ב-HT (אאל"ט המשתמש ZIV סיקר אותם קליל מהתערוכה שחשפו אותם שם.) ונאמר שהם מצוינות לגיימינג והאפקט שהדרייבר העליון על הקשת יוצר תורם לחוויות הגיימינג. יותר מזה אני לא ממש זוכר, תריץ חיפוש.אגב, תוכל לקנות אוזניות "רגילות" הרבה יותר אייכותיות לאודיו אם תרצה ב-300 דולר לעומת "זבל ממותג לגיימינג". אומנם לא יהיה להם מיקרופון, אבל לאודיו הם יהיו הרבה יותר טובות (יאמר שאין לי מושג מה טיב האוזניות הללו ביחס לאוזניות סטיראו רגילות ורוב האוזניות גיימינג לא שוות את הכסף ביחס למתחרות הרגילות באייכות הצליל, לשיקולך...).
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים קונסטרוקציה רצינית מה שהולך שם...תכלס, נראה לי שקסדת ג'אנטקס שוקלת פחות...
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים יותר זול לשכור סיני שיעשה לך אפקטים וקולות :lol: היום הסינים לא מה שהיה פעם, עכשיו הם הרבה יותר יקרים מהערבים, אבל האיכות הרבה יותר טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.