עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד ללוח אם Intel Isleton D946GZIS

Featured Replies

פורסם

הלוח אם מתאים.

בקשר לשיפור הביצועים אז תלוי מאוד למה אתה מתכוון. בעבודה משרדית רגילה ובשימוש במערכת ההפעלה לא תרגיש בהבדלים משמעותיים כי אלו לא משימות תובעניות. יש יישומים שאולי לא רלוונטיים אלייך (כמו קידוד לדוגמה) ששם כן יש הבדלים משמעותיים, לכן הכל תלוי יישומים.

בכל הנוגע למשחקים, כמו שאמרתי, ברזולוציה בה אתה משחק כרטיס המסך הוא צוואר הבקבוק ולמעבד יש פחות השפעה. באופן תיאורטי יכול להיות שדווקא החלפת כרטיס המסך תניב לך כרגע את השיפור הגדול יותר. אני לא בקיא מספיק בכרטיסי מסך כדי לחוות דעה על מידת ההתאמה של הכרטיס הנוכחי שלך ולכן עדיף שתחכה שמישהו שמבין יותר בנושא יענה או תתייעץ בפורום כרטיסי מסך.

יחד עם זאת, המעבד שלך הופך להיות כבר מעט גבולי עבור משחקים חדשים, גם ברזולוציות גבוהות. בכל מצב אחר הייתי ממליץ לבצע OC למעבד וכך להמשיך להשתמש בו עוד כמה חודשים, אבל הבעיה היא שהלוחות של Intel לרוב לא מאפשרים לבצע OC.

לכן יש כאן מספר אפשרויות:

1. אם כרטיס המסך שלך עדיין רלוונטי עבור משחקים חדשים ברזולוציה שבה אתה משחק אז שדרוג המעבד (ולוח האם) כדאי.

2. אם כרטיס המסך שלך כבר לא רלוונטי כל כך, אולי כדאי בשלב ראשון דווקא להחליף אותו אם משחקים הוא הייעוד העיקרי, ובשלב מאוחר יותר בעוד כמה חודשים להחליף גם את המעבד.

3. אם הכרטיס מסך שלך כבר לא רלוונטי כל כך, להחליף את המעבד ולשחק ברזולוציה נמוכה יותר (1680x1050) עד שתוכל להחליף גם את כרטיס המסך.

בכל אופן, ללא ספק ה-Athlon IIx3 מעבד טוב יותר מהמעבד הנוכחי שלך, ואור מגמת שוק התוכנה לעבור לעבר תמיכה בריבוי ליבות יהיה שדרוג נבון.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך שנחשב יחסית חזק geforce 9800

כך שנראה לי שאני אקנה את המעבד והלוח אם,תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים