עבור לתוכן

מחפש המלצה למקום לקמפינג...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקום לקמפינג של לילה אחד, ליד מקור מים, באיזור של החוף הצפוני\ נהר הירדן\ כנרת (רק אם אתם מכירים מקום שהוא יחסית מבודד לחלוטין, לא בא לי להיות עם עוד אלפים.)

יש צורך בגישה למכוניות ועדיף שיהיו קרובות ככל האפשר למקום, ואין צורך במקלחות סמודרות\שירותים או דברים כאלה, אשמח להמלצות...

פורסם

מה הבעיה פשוט להגיע לכינרת ולבחור לך חוף מבודד?

לא חסר חופים שם..

פורסם
  • מחבר

זה לא למה העליתי את השאלה, אין לי כוח להתחיל לעשות סובב כנרת שעות במטרה למצוא חוף מבודד, מה גם שאני באמת בספק שיש עדיין כאלה, לא הייתי שם שנים.

פורסם

פארק הירדן- נמצא כ2 ק"מ לפני שהירדן מגיע לכנרת

נסעתי בפסח אבל עדיין מצאנו פינה בלי אנשים על הראש אבל בלי תאורה, איפה שהמקומות עם התאורה אז מפוצץ.

יש נחל זורם (אבל לא חוף)

פורסם
  • מחבר

גישה עם רכבים ?

פורסם

כן, יש כביש מעגלי סלול. יש מקומות שיש בהם חניה גדולה (איפה שהתאורה), איפה שהינו אפשר היו מן חניות\מפרצים במרחק של של 5-20 מטר.

מומלץ לעשות כמה סיבובים בכביש המעגלי ולבחור אזור ריק

אם אתה רוצה אני יכול להעלות תמונה

פורסם
  • מחבר

יכול להיות נחמד..

עוד הצעות אנשים !

פורסם

חבר שלי בדיוק חזר מפארק הירדן - אמר שהיה די ריק וקל מאוד למצוא פינה מבודדת יחסית בינות לסבך.

עוד אפשרות זה למצוא איזה מפרצון ברצועת החוף בין אכזיב לראש הנקרה.

אמנם לא הכי מבודד אבל אם לא תבוא בשיא העומס (חגים/שבתות) תמיד תוכל מצוא איזה מפרצון קטן שלא ממש יאפשר למישהו אחר "להתנחל" לידך. יש כביש מצויין ש"רץ" לכל אורך החוף, מקומות כייפיים לרחצה, שקיעה נהדרת ושלל מסעדות בסביבה.

יש גם משהו די דומה צפונית לחוף נחשולים/דור אבל גם פחות נגיש ועפ פחות פינות מבודדות.

פורסם

הנה העלתי כמה שתראה את המקום,

לא הינו על הנהר עצמו אלא על התפצלות, ועכשיו אני מניח שיותר ריק (התמונות מפסח)

[attachment deleted by admin]

פורסם

עוד אופציה לירדן, זה לרדת לפני או אחרי גשר הפקק, יש שם דרך כורכר ארוכה לאורך שתי הגדות עם לא מעט מקומות טובים עם אפשרות כניסה למים.

ווזה גם מתאים לבקשתך שאוטו יהיה קרוב למחנה, יותר קרוב מזה אי אפשר.

אנחנו היינו שם בסופש של ראש השנה, היה שם די מלא אבל עדיין הצלחנו לתפוס מקום שהיה די מרוחק ממחנות אחרים.

בכל מקרה אל תשכח לקחת תכשיר דוחה יתושים טוב!

פורסם

לא ממש אזור הירדן/כינרת, אבל רק אתמול חזרתי מטיול עם חברים של כמה ימים. לילה אחד בילינו בחוף שנמצא קצת דרומית לחוף אכזיב. מקום מאוד מבודד (היינו לבד בלילה) חוף מאוד נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים