עבור לתוכן

האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg

Featured Replies

פורסם

שלום

התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb

הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0

מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0

כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ?

תודה

יהודה

פורסם

בתור אחד עם ניסיון עשיר עם שני הנתבים האלה בדיוק אני יכול לומר שגם אני נתקלתי באותן בעיות מעצבנות של ניתוקים אלחוטיים ב6215SRG (לרוב זה נראה כמו "קישוריות מוגבלת", כלומר יש חיבור לכאורה, אבל הוא לא מקבל IP ולא נעליים). עם זאת, ה6204WG אצלי יציב כמו סלע.

לאור זה שאדימקס הפסיקה לתמוך ב6215, אך ממשיכה לתמוך ב6204, סביר להניח שדווקא ה6204 יהיה יותר אמין ויציב. כמובן, שחסרים לו חיבורי הUSB ופונקציות שרת המדפסות ושרת הקבצים של ה6215.

פורסם
  • מחבר

QTTP

הנסיון הטוב שלך עם הנתב 6204 בהחלט מעודד.

התלוננו כי אינו פועל טוב עם "הוט":

http://www.fxp.co.il/archive/index.php/t-6244365.html

הראוטרים של אדימקס (למעט דגם br-6204wg כמדומני שמתנתק או לא מתחבר כלל בL2TP) עובדים מצוין בL2TP

האם הנסיון הטוב שלך עם "הוט" או עם בזק?

תודה

יהודה

פורסם

הניסיון שלי עם HOT וגם עם בזק, אך רוב הזמן החיבור בHOT היה ללא חייגן. תקופה קצרה הייתי עם חייגן L2TP ולא נתקלתי בבעיות, אך אולי לא מספיק כדי למדוד יציבות לאורך זמן.

יש כאן דיון של Torian שאצלו הנתב עבד בL2TP, אך קרטע (לא סיפק קצב מלא).

פורסם

היי, היה לי את הנתב 6204 4 שנים בערך, הוא עבד טוב תקופה ארוכה עם חיבור ללא חייגן, לאחר שעברתי לחבילת גיימרים עם חייגן היה לו ממש קשה לספק חיבור של 12 מגה, ניתוקים בערך כל מספר דקות(התשתית והמודם תקינים), ואחרי שהורדתי ל5 מגה הוא עבד אך לא סיפק אותי בתחום המשחקים \ הורדות \ עומס וגם כן היה מתנתק מידי פעם.

פורסם
  • מחבר

תודה ל QTTP ול torian

אברר עם הספק ( 012) על האפשרות להתחבר ללא חייגן. אם כן, אנסה את הראוטר 6204

קצת מרתיע שיש תלונות על פיקוק (התמיכה) שמחליפים בראוטרים דפוקים. היה מי שהתלונן שרק אחרי 4 החלפות קיבל ראוטר 6204 יציב ללא ניתוקים.

יהודה

פורסם

גם ברשותי יש את הנתב BR-6215SRg כמה שנים טובות והוא בהחלט עושה את העבודה.

אין אצלי שום בעיות של ניתוקים באלחוטי..הדבר היחידי שקצת מעצבן הוא שאחת לכמה חודשים הוא מרסט את עצמו באופן אוטומטי ומוחק את כל ההגדרות--בשביל יש קובץ גיבוי שמחזיר את כל העסק ישר לפעילות.

אין לך טעם ללכת על 6204 הוא מהדור הישן--תלך על הדגם המעולה BR-6424 שעובד נפלא.

בהצלחה.

פורסם

גם ברשותי יש את הנתב BR-6215SRg כמה שנים טובות והוא בהחלט עושה את העבודה.

עם איזה קושחה אתה, ואיזו הצפנה (אם בכלל) בחיבור האלחוטי?

פורסם

קושחה 2.21-עובד ללא הצפנה.

גם בזמנו שעבדתי עם הצפנה הנתב לא עשה לי בעיות.

פורסם

נשמע מעודד. יכול להיות שרק יחידות ספציפיות בעייתיות. אני גם עם 2.21, אך מוכן לעבוד רק עם WPA/AES, ובתצורה הזו הוא עשה לי בעיות כפי שתיארתי. אני לא זוכר כרגע האם ניסיתי לבטל זמנית הצפנה ולראות מה קורה. בכל מקרה, כרגע בין כה וכה יש לי AP נפרד שדואג לאלחוט, בעוד הנתב דואג לכל השאר, וזה עובד יציב 100%, כך שאין לי מוטיבציה לחקור את הנושא יותר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

פיקוק החליפו את הראוטר הבעייתי edimax 6215 בראוטר 6424n . בינתיים הראוטר הזה עובד טוב.

עדיף נתב נחות (למשל בלי שרת מדפסת) ותקין מאשר נתב שאמור לעשות יותר אבל בפועל בעייתי.

תודה לכולם

יהודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים