פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים שלום.. אני רוצה לקנות seedbox עכשיו אני מתלבט איזה לקנות.. מישהו מכיר סידבוקס זול ואמין ? שיעשה את העבודה כמו שצריך ? ושלא יהיה יקר מידי כמובן.. אשמח לעזרה.. תודה!
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים מחבר יש עוד מישהו שמציע ?התאר שלהם נראה לא אמין..מבחינת העיצוב וכאלה..http://www.seedhost.net/members/index.phpאלה טובים ?
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים מכיר את הפתגם "אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בו" ?...מה אתה מעדיף, ספק סידבוקס עם אתר יפה וחרא של שרות, או ספק סידבוקס אמין עם אתר פשוט?בכל אופן אני משתמש מרוצה שלהם ויכול להעיד על האמינות שלהם.לגבי seedhost אפילו לא הייתי מעיף מבט היות והם מגבילים את מספר הטורנטים הפעילים שאתה יכול להריץ...שזאת די בדיחה.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים תלוי בתקציב שלך.ה- Neon סבבה. 250 ג'יגה מקום על קו של 100 מגהביט.אם אתה לא מתכוון להוריד הרבה אז יש את ה Power על קו חזק יותר עם מגבלה של 1 טרה...אין VNC, כי לא צריך. ברגע שנוצר לך החשבון (שנוצר אגב 5 דק' אחר התשלום..), יש לך ממשק WEB דרכו אתה בוחר להתקין את הממשק לביטורנט.יש לך גישת SSH, FTP, SFTPואפשרות להתקנה אוטומתית של:TransmissionrTorrent / wTorrentrTorrent / ruTorrentDeluge
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר שמעתי שחייב גישת vnc אם הסידבוקס באמת טוב..סליחה על הבורות אבל מזה כל הגישות האחרות את יכול לפרט ?אפשר להתקין ממשק של utorrent webuiאו רק את מה שציינת ?אם הטרפיק הוא 1 טרה זה כולל גם העלאה או רק הורדה ?
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים יוטורנט לא תמצא בשום סידבוקס נורמלי לדעתירובם עובדים עם rTorrent Transmission או TorrentFlux מהסיבה הפשוטה שהיוטורנט מיועד לWIN וMAC הסידבוקסים רצים על מערכות אחרות כמו לינוקס
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים אני בחיים לא השתמשתי ב VNC גם כשהיה לי.VNC הוא ממש גישה מרוחק גראפי בדומה ל RDP שיש בוינדוס אם אתה מכיר.אבל היות ואתה צריך רק סידבוקס להורדות, אין את כל הצורך בכל הדברים מסביב, מה שאתה צריך נטו זה ממש גראפי לטעינת טורנטים.הרשימה שציינתי היא התוכנות והממשקים שאפשר להתקין על הסידבוקסים של feral בצורה אוטומתית בלי התערבות של המשתמש. רובם המוחלט של סידבוקסים רצים על לינוקס ולכן התוכנות שציינתי כנראה לא מוכרות לך.Transmission היא כנראה התוכנה הכי פופולארית בלינוקס לצרכי ביטורנט. יש לה ממש WEB בסיס למדי. כמו כן יש לה אפשרות לעבוד עם תוכנות צד שלישי שיספקו ממשק ברמה של utorrent אם יש לך צורך בזה...Deluge הוא עוד קליינט של ביטורנט ללינוקס שאישית אין לי ניסיון בו. אבל גם לו יש ממש WEB עד כמה שזכור לי.rTorrent הוא קליינט ביטורנט בעל ממשק טקסט הכי בסיסי שיש ללינוקס עליו מולבשות תוספות כמו wutorrent או rutorrent שמאפשרות לו לקבל ממש web כמעט זהה ל utorrent.[br]פורסם בתאריך: 29.09.2010 בשעה 17:32:48אם הטרפיק הוא 1 טרה זה כולל גם העלאה או רק הורדה ?הגבלת הטראפיק שלהם היא על התעבורה הכוללת. ההגבלה הזאת לא אומרת שאם עברת את ה1 טרה בחודש, הם סוגרים את הברז ותחכה לחודש הבא.. פשוט אחרי 1 טרה המהירות שלך תוגבל.קשה לי להאמין שאתה תעבור את הטרה בחודש... אתה באמת צריך להוריד כל דבר שזז ברשת...
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים סיד בוקס זה נחמד אם אתה חולק אותו עם כמות טובה של אנשים, לבד עדיף כבר לשלם לספק usenet כלשהו.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים לא מעט אנשים לוקחים סידבוקס באופן זמני בשביל להקפיץ את הRATIO שלהם בטראקרים השונים
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר אחי אני יודע זה ברור שאני לא יוריד 1 טרה בחודשאבל לא ענית לי על השאלהאם הטרפיק הוא גם העלאה וגם הורדה ?כי נגיד אני יכול להוריד משחק מ tl לדוגמא יש לו הרבה ליצים ותוך יום זה יעלה 1 טרה מבלי שאני ישים לבואז יגמר לי הטפריק..כי זה ברור שאני לא יוריד 1 טרה לחודש..תגיד האם דרך הסידבוקס אני יכול גם להוריד הורדות ישירות ?דבר שני אחרי שאני מוריד לסידבוקס איך אני מעביר את זה למחשב שלי ?עוד שאלה..בגישת ftp נגידג אני מוריד טורנט מ tl או מכל אתר אחר לא משנהאיך אני מכניס אותו לתוכנת טורנטים של השרת ?אני צריך להעביר אותו דרך המחשב או שאני יכול פשוט מהדפדפן של השרת ולהוריד משם ?
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים אתם יכולים להסביר לי בבקשה מה זה usenet ? :-Xהבנתי שזה שרת בדומה ל-RAPIDSHARE שמאפשר להוריד כמעת כל דבר ללא הגבלת מהירות של הספק.הבנתי נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.