פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים חבר'ה קיבלתי היום מכתב בו דחו לי את השירות ל24 לאוקטובר ושיבצו אותי במערך הטכני של חיל האויר "והחלל"...העניין הוא שחיפשתי באתרים ופורומים קצת פרטים אבל שונות בכל מקום.. בבקשה מי שיכול לתת לי קצת פרטים על התפקיד אני מאוד מאוד מאוד יעריך את זה!!תודה!!!
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים יש לך ים של מקצועות. לא חסר מקצועות סבירים ולא חסר כלל מקצועות שעדיף לא להתקרב אליהם מקילומטר.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מערך הטכני של ח"א זה שלל של תפקידים פוטנציאלים אפשריים. הקורסים נערכים במקום הידוע בשמו "הטכני", אבל אל תתבלבל בינו לבין ה"טכניון" זה ממש לא אותו דבר.. ;Dכמו שנאמר לפני, בטכני יש ים של קורסים אבל בשביל לקצר את הסיפור זה פחות או יותר מתחלק ככה:כל מה שטייסת זאת טחינה 3 שנים.לעומת זאת יש מספיק קורסים איכותיים - דרג ד', אבנט כחול,כטב"ם,מכ"מ
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים כמו שנאמר כבר, המערך הטכני של ח"א הוא מאוד גדול ומורכב מהרבה תחומים ומקצועות שונים - בהתאם למורכבות המערכות שמופעלות.תקרא קצת את המידע שמופיע באתר של ח"א. זה, אולי יתן לך קצת רקע לנושא:http://www.iaf.org.il/4534-he/IAF.aspx
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים מחבר 3 יחידות פיזיקה, תיב"מ, ומכניקה הנדסית זה מה שלמדתי במגמה שהרחבתי.אני מגרד קשרים כרגע בניסיון להגיע למקום סביר... עוד מישהו רוצה להוסיף משהו? או אולי לזרוע מלח על הפצעים?(^)
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים היי, אתה יודע אם אתה הולך לטירונות כלל צה"לית או של ח"א?אפשר לדעת לפי הזימון לכנס שקיבלת. אם ל-19 טירונות של ח"א אם ל-14 אז כלל צה"לי.אני מתגייס למערך הטכני,טירונות של חייל האוויר ב-24.10.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.