פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים חיפשתי באינטרנט ומצאתי כתבות יחסית ישנות אחת מ2005 ואחת מאפריל 2009.הבנתי שבבנק הדואר אין עמלה, בבנקים לא כדאי.עכשיו כדאי להביא את כל כמות הכסף שאני רוצה להמיר בפעם אחת? חייבים לי קצת כסף ואני אקבל את זה עוד מעט.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים חיפשתי באינטרנט ומצאתי כתבות יחסית ישנות אחת מ2005 ואחת מאפריל 2009.הבנתי שבבנק הדואר אין עמלה, בבנקים לא כדאי.עכשיו כדאי להביא את כל כמות הכסף שאני רוצה להמיר בפעם אחת? חייבים לי קצת כסף ואני אקבל את זה עוד מעט.בבנק הדואר?נכון שאין עמלה- אבל השערים שהם מביאים נמוכים יותר מאשר CHANGים למיניהם שיש בעיר
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מחבר תודה.אני שמעתי מחברים שהכי טוב להמיר שם בגלל העמלה אבל לא ידעתי על השערים.אז חנויות changing למינהם יותר משתלם?ואם מישהו יודע איפה יש חנויות change כאלה בנתניה זה ממש יעזור.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים באיזה סכום מדובר? ההבדלים לא כאלה גדולים, בשביל סכום של פחות מכמה אלפי שקלים לפחות לא שווה לך אפילו את הדלק בשביל להגיע למקום מרוחק יותר מסניף הדואר הקרוב.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מחבר כרגע בסכום של 1,200 ש"ח.האמת שאני הולך לבנק כי יש לי שם סידורים לעשות, האם שווה להמיר שם ובמידה ואני אקבל עוד כסף אז עדיף כבר להמיר את זה במקום אחר?
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים כרגע בסכום של 1,200 ש"ח.האמת שאני הולך לבנק כי יש לי שם סידורים לעשות, האם שווה להמיר שם ובמידה ואני אקבל עוד כסף אז עדיף כבר להמיר את זה במקום אחר?בבנק נראה לי הכי לא שווה, עמלה+ שערים נמוכים אם אינני טועה
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים בשביל 1200 ש"ח תמיר כבר בבנק וזהו. כמה עמלה / איזה הפרשים כבר יהיו לך? 10 שקל? זה לא שווה את הנסיעה הנוספת לדואר (שסביר להניח שיהיה זול יותר אם אין לך מילה בבנק בשביל להוריד את העמלות).
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים ובואו לא נשכח שבCHANGE יכולים לרמות ושמעתי כבר על כאלה שקיבלו שטרות מזוייפיםאני נראלי הייתי הולך לדואר
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מחבר שמעו אם זה הבדלים של 10-50 ש"ח לא משנה לי.באמת נראה לי שעדיף לשנות בבנק וזהו.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים הכי פשוט לדעתי זה לשלם בחו"ל עם הכרטיס אשראי. גם אם אין לך שום הטבה בהמרת מטבע זר, השער לדולרים הוא יציג + 2.5% בד"כ - כלומר 25 ש"ח לכל 1000 שקל. זה לא שווה את הטרחה של המרת שטרות, והסחבות עם כסף מזומן. (אלא אם כן אתה נוסע למקום בו אתה חייב מזומנים).
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מניסיון רק ב CHANGE וגם ככל שהסכום גבוה יותר כך יותר זול לא שמעתי על שטרות מזויפים ושום אגדות למיניהם אם אתה עדיין מפחד תיקנה טוש מיוחד ותעבור שטר שטר לא בבנק ולא בדואר ואם באמת נסיעה לחול ממליץ על אשראי כמו שהבחור אמר מקודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.