עבור לתוכן

חיבור אלחוטי לסטרימר

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני נע על הגבול הדק שבין פורום רשתות לבין פורום קולנוע ביתי, אבל מכיוון שהשאלה שלי היא יותר בפן הכללי לגבי חיבור אלחוטי נראה לי שזה המקום הנכון.

שאלתי היא כזו: אני מתכוון לקנות סטרימר עם יכולות אלחוטיות בזמן הקרוב, הבעיה שלי היא שאנטנה אלחוטית למכשיר הספציפי הזה נמכרת בארץ הקודש במחיר של 250 ש"ח שזה מופקע לכל הדעות. שאלתי היא האם כל אנטנת USB אלחוטית שניתן לרכוש דרך האינטרנט מתאימה ותוכל לחבר את הסטרימר לרשת הביתית או שמא יש סיבה מיוחדת שעליי לרכוש את האנטנה הספציפית הזו לדגם הספציפי הזה?

תודה מראש. :)

פורסם

ממש לא מומלץ לחבר סטרימר אלחוטית. עדיף שתשקיע בכבל.

פורסם
  • מחבר

אין לי כוונה לעשות סטרימינג של סרטים, היום יכולות הסטרימר הם כאלו שניתן דרכו להתחבר למספר אתרים מסויים כמו יוטיוב, חדשות, מזג אוויר וכו'. סתם משהו להשתעשע איתו, לא הדור הבא ברשת ביתית.

בכל מקרה זה עדיין לא עונה על השאלה, גם אם היא כללית ונכונה לכל מכשיר אלחוטי אחר.

פורסם

סביר שאתה צריך לקנות מתאם אלחוטי שמתאים ספציפית למכשיר שאתה קונה, ולא סתם כל מתאם אלחוטי שמתחבר ב-USB.

אם זאת, יכול להיות שהיה אפשר להביא לך תשובה יותר מדוייקת אם היית אומר איזה סטרימר אתה קונה ולא נותן לנו לנחש...

פורסם

דווקא קראתי בכמה פורומים שאנשים כן מצליחים להזרים 720P סרטים, אני אנסה את זה בימים הקרובים ואחזור עם תשובה .

פורסם
  • מחבר

סביר שאתה צריך לקנות מתאם אלחוטי שמתאים ספציפית למכשיר שאתה קונה, ולא סתם כל מתאם אלחוטי שמתחבר ב-USB.

אם זאת, יכול להיות שהיה אפשר להביא לך תשובה יותר מדוייקת אם היית אומר איזה סטרימר אתה קונה ולא נותן לנו לנחש...

סתם כי לא חשבתי שזה משנה, השאלה נכונה לכל מוצר אחר אני מניח.

במקרה שלי - Xtreamer Pro.

אפשר הסבר קצר של מדוע צריך את המתאם הייעודי של המכשיר עצמו? מדוע לא כל אנטנה אלחוטית תעשה את העבודה?

למה אתה חייב אלחוטי?

אפשר תמיד להסליק טוב את מעבר הכבל...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474596.0

לא לכולם זה מתאפשר, ישנם כאלו שזה לא הבית שלהם, לפעמים זה סתם עצלנות. ;)

פורסם

כי סטרימר אינו סתם מחשב, ולכן לא בהכרח ניתן לחבר אליו כל מתאם אלחוטי.

מתאמים אלחוטיים ניתן לחבר למחשב, כי הם באים גם עם דרייברים מתאימים (כתלות במערכת הפעלה על המחשב)

אני לא יודע איזה סוג של מערכת הפעלה ה-Xtreamer מריץ, ולכן לא בטוח שיש דרייברים לכל סוג של מתאם אלחוטי

ולכן לא כל מתאם אלחוטי שתקנה יעבוד.

יכול להיות שישנם מתאמים אלחוטיים שכן יעבדו, מלבד המתאם ה"רשמי", אבל בשביל זה הייתי מציע לך לחפש קצת

בפורומים אנשים שיש להם את המכשיר עם מתאם אלחוטי כלשהו שאינו הרשמי, ואז לקנות אחד כמו שלהם.

אם סתם תקנה אחד אי אפשר להבטיח שהוא יעבוד (בעצם, אני בטוח למדי שהוא לא יעבוד).

ותיקון קטן - "מתאם אלחוטי" (Wireless Adapter), ולא "אנטנה אלחוטית".

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קיבלתי (גם את התיקון ;)) והבנתי.

תודה על ההסבר הממצה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים