פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים איך לא רשום max payne בושה Max payne http://www.youtube.com/watch?v=gRuReVCFOY0 Baldur's Gate II Main Theme Baldur's Gate 2 main battle music Neverwinter Nights Main Theme grim fandango Castlevania Bloodlines Music Castlevania Bloodlines Music - The sinking old sactuary Castlevania Bloodlines Music - Calling from heaven (Stage 6) בעקרון כל המוסיקה של Castlevania Bloodlines טובה
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים עדיין יש לי צמרמורת כל פעם שאני שומע את זה... זאגזאג!! אי גט א פליינג משין!!
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים רק chrono trigger ו - morrowind גורמים לי לאורגזמות דיון מצויין ! רק חבל שביוטיוב האיכות על הפנים.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים רמיקס של wings of time מכרונו טריגר אחד החזקים ד"א wings of time זה הרינגטון שלי והצליל של הmystery box לפני שאפשר לפתוח אותן זה שיש לי SMS
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים C&C המקורי + C&C Sole SurvivorRed Alert וכמובן החידוש לHell March שעשו לRA2יש עוד כמה מנגינות קלאסיות שאני לא מצליח לשייך אותם כרגע למשחק ספציפי אבל אני אזכר ואכתוב פה שוב
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים DUNE2http://www.youtube.com/watch?v=GeZa6KoOPksשנת 92 אבל פסקול מדהים, אני יודע שיש פה ושם להוריד אותו גם בקובצי MIDI.נתן לכל מי שהיה לו SOUNDBLASTER תמורה עבור האגרה.
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים נתן לכל מי שהיה לו SOUNDBLASTER תמורה עבור האגרה.לא רק זה לי היה את הגרסא AWE64 Gold (עבדתי כל "החופש" מהצבא כדי לקנות אותו)שהמידי בה היה ברמה מוטרפת - אחחח.... those were the days my friend
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים סאונדטראקים ששמו בתוך המשחק היה של NFS:MW. אוי איזה שירים, Disturbed - Decadence Hush- Fired Up Static-X - Skinnyman P$C - Do Ya Thing Bullet for My Valentine-Hand of Blood "I Am Rock" by Heltah Skeltah Avenged Sevenfold - Blinded in Chains Styles of Beyond - Nine Thou אוייי איזה שירים, נוסטלגיה. אגב בגלל השיר הראשון נכנסתי לכל הקטע של רוק ומאטל לגבי הסאונדטראקים שנוצרו למען משחק אני חייב להסכים לHeroes of might and magic. המוזיקה בטירות פשוט גאונות. אני עוד משחק בזה מ2... אני גיימר כבר מעל ל-20 שנה , ללא ספק זה אחד הטובים. הייתי מוסיף את הבאים לרשימה: Star Control II Call Of Duty Modern Warfare / Modern warfare 2 GTA Vice City
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.