עבור לתוכן

למה מפרסמים עדיין Mhz בפרסומות? לדעתי מיותר, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

אני רואה המון מודעות של מחשבים והן עמוסות פרטים בין היתר עם מגהרצים של המעבד. הרי זה כבר לא ממש משנה המגהרצים אז למה מפרסמים את זה עדיין? למרות שאני מודה שהדירוג כוכבים של אינטל הוא די דבילי.

פורסם

בדיוק בשביל אותם אנשים שלא יודעים שזה לא רלבנטי ומחפשים מספרים במקום דגמים.

פורסם

רק אני הייתי בטוח שהבחור התכוון לכתוב "למה מפרסמים עדיין מגהצים בפרסומות?" וסתם יצא לו "מגההרצים"?

אנא ממך, לפחות תפריד את זה לשתי מילים אם אתה כותב בעברית - "מגה-הרצים", ככה שזה יהיה קריא, או אפילו עדיף, באנגלית (Mhz למשל).

בכל מקרה,

מפרסמים את הנתון הזה, למרות שהוא לא הכי חשוב (הוא חשוב, אבל הוא לא הדבר הכי חשוב) בגלל שזה מרשים

אנשים, בגלל שהם לא יודעים שזה לא הדבר הכי חשוב ובגלל שזה נשמע מפוצץ וטכני, ואז הם לא מבינים ואין להם

מושג אז הם פשוט מתבלבלים וקונים את זה...

בדיוק כמו שמפרסמים "כוח סוס" עבור מכוניות, למרות שזה לא הנתון הכי חשוב, או זה שהכי משפיע על מהירות מרבית/האצה

פורסם

אם כבר מכוניות אז אפשר להגיד שלמעבדים של היום יש יותר מומנט..

אבל זה כמו שמפרסמים מחשב גיימרים חזק עם כ.מסך של 400 שקל או משהו מדור קודם

הכל עיניין של שיווק ואנשים שבאמת מבינים גם ככה לא יקנו את המחשב הזה אז מה איכפת להם?

נרשום DDR3 ונרשום I5\I7 הכי חזק שיש

זה לא רק במחשבים אבל מחשבים זה משהו שמורכב מכלכך הרבה חלקים אז המשחק בזה הרבה יותר קל

פורסם

למה שלא יפרסמו?

אתה לא מצפה שפרסומת למחשב יהיה כתוב פשוט E8400 או i3 530. לא כל אחד צריך לזכור ולדעת כל הדגמים של המעבדים.

כמובן שגם לוקחים בחשבון שמי שבאמת מעוניין בפרסומת לא מבין מי נגד מי ונתון כזה "ירשים" אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים