פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים סוף העולם מגיע (טוב נו הכחדת ישראל) ואתה חושב על לקחת איתך את אלכס לאי בודד... :-X
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מחבר סוף העולם מגיע (טוב נו הכחדת ישראל) ואתה חושב על לקחת איתך את אלכס לאי בודד... :-Xאני כול כך הולך להוסיף את זה לחתימה שלי.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מה בית נטוש, יכולים להוריד עליך אטום כל רגע!נו להנות בסוף..לשכב בג'קוזי מול מסך לד 60" ולראות את כל סרטים של סוף העולם... מה רע?מי ירצה לחיות בעולם אפוקליפסי ומזוהם מלא בקטריות רעילות, איידס ואבק בכל מקום? (אתם חושבים שהם ישאירו את העוזרת? תמיד רציתי אחת)
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים כפויי טובה, לא עוזרים לחבר בצרה!סבבה אני אקח גם בחורה צעירה, 3 נכנסים בסירה
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מחבר זה בסדר במבחינת כולם אם אני לוקח את אדריאנה לימה? רק בתנאי אם אני לוקח את jenna jameson,tera patrick & jesse jane לאורגיה אחת לפני הסוף
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים אני הייתי לוקח את, אנג'לינה ג'ולי, מייגן פוקס, סקרלט ג'והנסון, אשלין ברוק (Ashlynn Brooke) וסשה גריי.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים רק בתנאי אם אני לוקח את jenna jameson,tera patrick & jesse jane לאורגיה אחת לפני הסוף ממש אשף לענייני פורנו אה? לא נראה לי שהפצצה אטומית תשפיע יותר מדי על אורח החיים שלך... :-*
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים :lol: אולי ניפגש באותו אי ונחלוק אותה בכל מקרה אני מוכן להתפשר על Emmanuelle Chriqui (הספרת מאל תתעסקו עם הזוהן, סלון מהפמליה..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.