פורסם 2002 במרץ 523 שנים סוף סוף החלטתי להסב את XP לעברית אבל נתקלתי בבעיה. בשעת התקנה אני מקבל הודעות שקבצים מסויימיםאינם נמצאים בספריות הנכונות. למשל הודעה שקובץ apphelp.sdb.mu_ לא נמצא. בבדיקה מתברר שקיים קובץ בשם apphelp.sdb בספריה הנ"ל וכך זה עם כל הקבצים. הההתקנה מחפשת אותם עם הסיומת mu_ בעוד שבפועלהיא איננה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציע פתרון?
פורסם 2002 במרץ 623 שנים סוף סוף החלטתי להסב את XP לעברית אבל נתקלתי בבעיה. בשעת התקנה אני מקבל הודעות שקבצים מסויימיםאינם נמצאים בספריות הנכונות. למשל הודעה שקובץ apphelp.sdb.mu_ לא נמצא. בבדיקה מתברר שקיים קובץ בשם apphelp.sdb בספריה הנ"ל וכך זה עם כל הקבצים. הההתקנה מחפשת אותם עם הסיומת mu_ בעוד שבפועלהיא איננה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציע פתרון? סוף סוף ?? אתה כותב את זה כאילו שמדובר על החלטה חיובית.. הממשק בעברית גרוע בכל מערכת הפעלה ואם אתה מבין מה זה START, PROGRAMS, SAVE ו-LOAD אז אני לא רואה שום סיבה שבעולם לדפוק ככה את מערכת ההפעלה ולעבוד עם תפריטים בעברית וכפתור התחל שנמצא במקום הלא נכון..
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מחבר זה מיועד למשתמש מתחיל ואם הממשק יעבוד כמו שצריך אז אני מעוניין בכל זאת. יש לך הצעת פתרון?
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מה עם דיסק אחר??ניסית לצרוב את הקבצים על דיסק אחר עם הסיומת שהוא מבקש... יכול לעבוד.אבל אני בכל זאת לא הבנתי למה אתה רוצה ממשק בעברית, זה לא בשבילך??סוף סוף החלטתיזה מיועד למשתמש מתחיל
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מחבר מה עם דיסק אחר??ניסית לצרוב את הקבצים על דיסק אחר עם הסיומת שהוא מבקש... יכול לעבוד.אבל אני בכל זאת לא הבנתי למה אתה רוצה ממשק בעברית, זה לא בשבילך??סוף סוף החלטתיזה מיועד למשתמש מתחילההתקנה מתבצעת מקבצים שנפרשו מקובץ ISO. מה שכן, אני אנסה לשנות את השמות ידנית ונראה מה יקרה.וזה לא בשבילי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.