פורסם 2010 בספטמבר 2514 שנים ברצוני לדעת האם יש כאן אנשים רציניים בקשר לקניית כלי מוזיקה לRB3 הסיבה שאני שואל את זה היא מיישום בשונה משאר המשחקים בRB אנחנו לרוב נהיה חייבים לקנות את הכלים מהארץ בגלל סיבות של אי שליחה מחו"ללכן, במקום שכל אחד ילך ויקנה את הכלי שהוא רוצה במחיר גבוהה מין המחיר המקורי אני מציע להרים קניה קבוצתית ככה לפחות כולנו נאכל לחסוך סכום כולשהוא של כסף אם נקנה את זה ביחד לכן, הייתי רוצה לדעת האם יש כאן אנשים רציניים לעניין כרגע אני רק מחפש הענות לקניה, אם אני יראה שיש עניין, ברגע שיהיה יותר ברור מה מחירי הכלים בישראל אני יפתח אשכול מסודר של הזמנות שבו תהיו חייבים להתחייב על קניה אני מאוד מקווה שאני יראה הענות מצד הגיימרים בארץ ונאכל להוריד את המחיר בצורה שתהיה נוכה לכולנו לשאלות בעניין ניתן ליצור קשר בנושא זה, בהודעה פרטיתבתודהשי.
פורסם 2010 בספטמבר 2714 שנים מחבר אני בהחלט מצטרף !תודה, אבל אני צריך לדעת לאיזה קונסולה ואיזה כלים אתה מעוניין
פורסם 2010 בספטמבר 2914 שנים מחבר אם זה לPS3 אז אולי אני אקנסהקניה היא לPS3 ולאקסבוקסרק יעזור לי אם שניכם תוכלו בבקשה להגיד לי איזה ציוד אתם תרצו, זה לא השלב של הקניה עצמו אבל זה יעזור לי לידע כללי
פורסם 2010 בספטמבר 2914 שנים מחבר אני מעוניין בשתי גיטרות בעקרוןשני גיטרות רגילות או פרו מוד?hero - רשמתי, אבל אני בספק אם אני יצליח להשיג את הכלים העלו לווי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.