עבור לתוכן

כמה אוברקלוקרים יש בארץ ?

Featured Replies

פורסם

ועוד איך מעל הממוצע. אפילו לדעת מה זה OC או אפילו להיכנס לביוס זה מעל לממוצע.

בשביל אוברקלוקרים? :sleep:
פורסם

ועוד איך מעל הממוצע. אפילו לדעת מה זה OC או אפילו להיכנס לביוס זה מעל לממוצע.

עזוב להיכנס, רוב האנשים בכלל לא יודעים מהו הקיצור BIOS או מה עושים איתו כשהוא כבר בידיים שלך.

BIOS הוא כמו אשה. טעות קטנה והלך לך היום.

פורסם

אם העלתי פעם מתח דרך ה BIOS והצלחתי לייצב פנטיום D עם קירור סטוק מ 3.4GHZ ל 4.0 GHZ

וכרטיס מסך מ 700 ליבה ל 750 וזיכרון לא זוכר כבר

אני גם נחשב בעל ידע באובר קלוק ?

פורסם

כמה אנשים הם בעלי ידע באוברקלוק?

42

פורסם

מזה מעל המומצע ,אובר קלוק [ללא נושא הקירור] הוא לא משו שיש בו ידע מעל המומצע... אין יותר מידי אפשריות ו"משחקים" והתמחות זה הכל כמעט תלוי בחומרה ובמזל שלך אם החומרה שקבלת ואם ממש קצת קצת משחק

שטויות במיץ.

אתה צריך לדעת מה זה VCORE, PLL, VTT, היחסים ביניהם, לחשוב איך אתה מתגבר על הדרופים של כל לוח, לדעת איך דגמים מסוימים של מעבדים מתנהגים במתחים כאלו ואחרים, איך צ'יפים של זכרונות מתנהגים ביחס לאחרים ועפ"י זה לבחור את המודולים שאתה צריך בשביל תוצאה מסוימת, ועוד.

יש הרבה מאוד מה לדעת.

אלא אם אתה מתכוון להעלות מעבד מסוים מ 2.9GHZ ל 3.2, ואז באמת לא צריך לדעת כמעט כלום.

פורסם

מעניין מי ישים את זה בחתימה שלו...

פורסם

עזוב להיכנס, רוב האנשים בכלל לא יודעים מהו הקיצור BIOS או מה עושים איתו כשהוא כבר בידיים שלך.

חס וחלילה אלכס

רק זה חסר לי! ש5 ימים בחודש הביוס יהיה בקריזות

פורסם

לפחות על ה-BIOS אני יכול לסמוך, בניגוד למשהו שמדמם שבוע ולא מת.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להבין את מצב השוק..

אני מתכנן מוצר שמיועד לOCרים ורציתי לדעת כמה קהל יעד יש..

פורסם

מילא מדמם שבוע, אבל הפרסומות בטלוויזיה מנסות למכור לך שהן אפילו נהנות מזה והכל טוב ויפה והן שמחות וצוהלות בשבוע הזה.

ואם כבר, למה בפרסומות הנוזל תמיד כחול? מה, לכולן יש דם כחול?

בעוד שאנחנו יודעים את האמת...

פורסם

צוטט (:

פורסם

חחחח אלכס אהבתי, קלעת בול

ובקשר לדם הכחול... אה זה בגלל שהן חרמניות

פורסם

כל העניין הזה של OC הוא בסופו של דבר לא כזה מרגש. אחרי שזכיתי בתחרות אני זוכר שחזרתי הבייתה וחשבתי לעצמי:

" :facepalm: כל זה בשביל כמה פאקינג מספרים על איזה מסך. אני חייב למצוא חיים"... אז פניתי לתחומים אחרים ולמעשה אני בלי OC במחשב מזה שנתיים מאותה תחרות (בתחרות הבאתי Q9450 לכמעט 4 ג'יגה וזה רק על אוויר).

פורסם

"אני חייב למצוא חיים."........אתה חייב למצוא חברה לחיים...כל דיון שאתה נכנס נהיה שיח סוטים

רק להזכיר את התחרות שהיה בנעה.מקום קטן שמשך יותר מתחרים מהסופר אירוע שהיה עכשיו.

לגבי כמות אנשים שיודעים לעשות-OC כמה אלפים טובים.

למה לא שומעים מהם-לא מעניין להם לפרסם תוצהות...תוצהות שלא שווה לפרסם...בתביישים לספר שהם עושים...מתחבאים בקיץ יצאו כמו פטריות בחורף...

כמה חברה רציניים יש בתחום אולי כמה עשרות בודדים..שמשקיעים זמן והרבה כסף. בנישה הזאת..

משבי רוח קרירה מכיוון הים מבשרת על בו החורף..ואיתם ניצנים ראשונים של תוצהות OC

מתחיל להקפיא מיכלי מים לחורף

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים