עבור לתוכן

כמה אוברקלוקרים יש בארץ ?

Featured Replies

פורסם

שאלה קצת הזויה אבל מעניין לדעת כמה (בערך) אוברקלוקרים יש בארץ?

אני מתכוון לאנשים שבאמת יודעים קצת יותר מהמשתמש הממוצע.

מישהו יודע להגיד כמה אנשים היו בתחרות ה OC האחרונה?

תודה

פורסם

אני לא חושב שמישהו ספר.

ובטח לא כולם התרכזו באותו האירוע.

פורסם

באליפות הארצית שהתקיימה בהוד השרון ונוהלה ע"י אתר מתחרה היו בערך עד 10 מתמודדים בלבד.

אני השתתפתי בתחרות שלפני זאת ב-2008 (לקחתי מקום III בארץ על שיפור ביצועים) ולא רק שאז היתה כמות משתתפים דומה, היו אותם האנשים כמעט.

או שלאנשים אין ביצים להגיע ולהראות את כוחם והם רק מדברים שהם יודעים או שאין להם אינטרס או שזו סיבה הנסתרת ממני שאינם מגיעים להתחרות.

אז לשאלה כמה ישראלים ישנם בעלי ידע OC ברמת תחרות עם קירור גז/וחנקן נוזלי - אפשר לספור אותם על שתי ידיים.

פורסם

השאלה היא מה אתה מגדיר בתור אוברקלוקר?

אם אתה אומר את זה על בחור שיודע טיפה מעל הממוצא בתחום החומרה ומדיי פעם עושה אוברקלוק לעצמו ולחברים, אז אני חושב שיש כמה אלפים במדינה.

אבל אם אתה מדבר על אנשים רציניים שמשקעים בזה את מייטב כספם וזמנם, אני חושב שיש במדינה אחדים .

פורסם

^אני לא חושב אפילו שיש מערכת הפעלה כלשהי שתדע לנצל דבר כזה :silly:

פורסם

הוא חבר שלי ושיהיה בריא יש לו 3 מסכים בבית שמחוברים לזה ברזולוציה אחת אדירה. הוא 1337 אוריגינל :)

פורסם

לא לכולם יש את הזמן והכוח להגיע לאירועים אלכס.

חלק לא רוצים לבוא כי הם לא מתכוונים להשקיע בחומרה חדשה בשביל האירוע והחומרה שלהם לא אוברקלוקרית במיוחד.

אני הייתי בלאן אבל הייתי עסוק בגיימינג ולא בחומרה P:

פורסם
  • מחבר

לא כמה מתמודדים ...

כמה אנשים הם בעלי ידע באוברקלוק?

כמה אנשים הגיעו לאירוע OC (לא כמה התמודדו) - ז"א כמה אנשים האירוע הצליח לעניין ?

פורסם

47,538.

פורסם

בעסה בשבילו, אבל עדיין יש לו את הידע.

פורסם

מזה מעל המומצע ,אובר קלוק [ללא נושא הקירור] הוא לא משו שיש בו ידע מעל המומצע... אין יותר מידי אפשריות ו"משחקים" והתמחות זה הכל כמעט תלוי בחומרה ובמזל שלך אם החומרה שקבלת ואם ממש קצת קצת משחק

פורסם

ועוד איך מעל הממוצע. אפילו לדעת מה זה OC או אפילו להיכנס לביוס זה מעל לממוצע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים