עבור לתוכן

ברלין - צריך עזרה בתיכנון

Featured Replies

פורסם

אחרי אמסטרדם היעד הבא הוא ברלין!

התאריך הצפוי - סביבות אמצע אוקטובר

משך זמן - 5-6 לילות

מספר אנשים - 4

תקציב - כמה שפחות

אני צריך ממי שיצא לו להיות או סתם יש לו ידע קצת עזרה בתיכנון הטיול.

דבר ראשון לגבי טיסה, כמה לדעתכם תעלה טיסה בערך בדקה90 ממש לפני מועד הטיסה (כלומר באמת בדקה ה90)?

בנוסף, אני צריך הוסטל מומלץ שיעלה בסביבות ה20יורו ללילה, אם יש לכם מקום או אפילו אזור טוב בברלין ששם כדאי ללון (ארחיב בהמשך) זה יהיה מצוין

אם אני לוקח הוסטל עם אנשים אחרים בחדר, יש לי אפשרות לנעול ציוד יקר ערך? עד כמה זה מומלץ? (לא רק בקטע של כסף, גם חוויה...)

אני צריך גם עזרה במציאת האזור להיות בו, הבנתי שברלין מתחלקת עדיין לEAST ולWEST וכל אזור הוא שונה.

חיי לילה - מה הולך שם? איפה כדאי להיות? כמה זה עולה?

שאלות נוספות יבואו בהמשך, אודה לכל מי שיעזור

פורסם

20 יורו ללילה? אתה הומלס..?

פורסם
  • מחבר

הוצאתי עכשיו 6K על אמסטרדם ואני מתגייס עוד חודשיים אז כן... די

הסתכלתי במחירים של הוסטלים והכל זה סביב ה20יורו

פורסם

רציתי להישאר בהוסטל בזמנו אבל החברים שלי יבשים אש..

בכללי לכל הוסטל יש את הדברים שלו, יש הוסטלים שיאפשרו לך להשכיר לוקר לשמירת חפצים, יש כאלה שלא, צריך לברר מראש.

20 יורו זה די נמוך אז אני מניח שזה משהו כמו חדר משותף ל8 איש לפחות. יש מלא אתרים שאפשר להזמין דרכם הוסטלים, תן בחיפוש.

פורסם

ממליץ על ההסוטל הבא:

http://www.three-little-pigs.com

גם זול וגם נחמד.

לקחנו חדר של 6 אנשים והיינו חמישה.

אחלה חדר מאוד מרווח וגדול עם שולחן גדול ועגול באמצע.

שירותים לא היו בחדר, אבל השירותים והמקלחות המשותפים היו ברמה מאוד גבוהה.

הבאסה היחידה שם שאין מעלית ועלינו 3 קומות עם המזוודות היה קצת באסה, אבל בהחלט הוסטל נחמד, יצא לנו 17 יורו ללילה אחרי שקנינו את המיטה ה-6 בחדר שלא יכניסו לנו עוד מישהו לחדר.

מבחינת טיולים, קח את ה-Free Tour של ברלין וטייל בקרויזברג כמו פלורנטין של ברלין.

פורסם

אגב אני חייב לציין שאת הדבר הכי שווה בגרמניה בתקופה הזו של השנה נראה לי כבר פספסת:

http://www.boston.com/bigpicture/2010/09/oktoberfest_2010.html

;D

עריכה: בעצם יש לך זמן עד ל-4 לחודש ;)

פורסם

הוצאתי עכשיו 6K על אמסטרדם ואני מתגייס עוד חודשיים אז כן... די

הסתכלתי במחירים של הוסטלים והכל זה סביב ה20יורו

לך תישן על ספות של אנשים. טרנד חם! http://www.couchsurfing.org/ וזה בחינם!

אני גם די בטוח שתמצא ישראלי. חבר שלי נסע לאמסטרדם לפני חודש ולן אצל ישראלי שמצא בקאוץ' סרפינג!

פורסם
  • מחבר

האוקטוברפסט זה במינכן, לא ברלין.

שמעתי גם מגרמני שאני מכיר (הוא לא ממש מכיר את ברלין, בגלל זה אני מתייעץ גם איתכם) שזה סתם מסחטה תיירותית ולא מעניינת במיוחד, בירה יש בגרמניה כל השנה.

הcouchsurfing נשמע גדול חח, אבל אנחנו 4 אנשים

פורסם

חזרתי מגרמניה לפני שבוע. ביליתי 3 ימים בברלין ו4 ימים באיזה עיירת חור לכנס מדעי (אבל במלון 4 כוכבים, מהתענוגות של מישהו אחר משלם על זה). מנקודת המבט שלי אין משמעות למיקום המלון (west או east) כי ברלין בניגוד לישראל מרושתת ברכבות בלי סוף וכרטיס נסיעה יחיד עולה בערך 2.5 יורו (זול יותר מבישראל), ככה שלהגיע ממקום למקום זה קל מאוד (והתחבורה הציבורית פועלת בכל ימות השבוע). אה, ואני חושב שישחטו אותך במחירי הכרטיס ביחוד בתקופה הזאת של השנה. כרטיס הטיסה שלי עלה 660 דולר (זה כלל קטע רכבת אחד בעלות של 67 יורו, תודה לאל שאני לא שילמתי :) ), שזה פשוט מטורף, לפני שנתיים שילמתי 530 דולר על טיסה לנורווגיה. אבל שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

600$ זה המון!

היום טיסה לאמסטרדם עולה 400$, ברלין זה אחד היעדים הזולים באירופה, בסביבות ראש השנה ראיתי טיסה מעכשיו לעכשיו ב200$

פורסם

היי,

אני גר בגרמניה ועובד ברשת בתי מלון והוסטלים ועכשיו כעזרה מחבר אתר לחבר אתר אני יכול לעזור לך לקבל מחיר זול מאוד בברלין.

תקבל כמעט אותו מחיר שאני הייתי מקבל, כעובד חברה, אם הייתי שוהה בברלין. אני גר בקלן.

פורסם

600$ זה המון!

היום טיסה לאמסטרדם עולה 400$, ברלין זה אחד היעדים הזולים באירופה, בסביבות ראש השנה ראיתי טיסה מעכשיו לעכשיו ב200$

אני טסתי לאחרונה למינכן והטיסה עלתה גם כמעט $600. טיסות מעכשיו לעכשיו לא מתאימות ל-99.99% מהאנשים, לכן זה לא באמת משנה כמה זה עולה.

פורסם
  • מחבר

היי,

אני גר בגרמניה ועובד ברשת בתי מלון והוסטלים ועכשיו כעזרה מחבר אתר לחבר אתר אני יכול לעזור לך לקבל מחיר זול מאוד בברלין.

תקבל כמעט אותו מחיר שאני הייתי מקבל, כעובד חברה, אם הייתי שוהה בברלין. אני גר בקלן.

נשמע אחלה... אני אצור איתך קשר

טיסה בדקה ה90 מתאימה לי, אני אחרי לימודים ולפני צבא וחוץ מעבודה מזדמנת אין לי באמת מחויבות לשום דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים