פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים אני רוצה להוריד מדיה פלייר 11 אבל הפלאג אין לא נטען, וגם לא הvalidation code
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים מחבר כן צריך מתי שאני רוצה להוריד :Windows Media Player 11 עבור Windows XP תיאור קצרנגן המדיה עבור כל צרכי הבידור הדיגיטלי שלך.בדף זהפרטיםמבט כוללדרישות המערכתהוראותמשאבים קשוריםראה מה מורידים משתמשים אחריםנחוץ אימותבIE8 וFF הפלאג אין והACTIVE X לא עולים, כשאני מנסה את הקוד אימות אני מקבל בIE8 שגיאה HTTP 404 בFF הדף פשוט נטען ולשנייה ולא קורה כלוםבספארי אני מקבל בקוד אימות הורדה של קובץ 0BYTE .. גם בממש באנגליתקיצור משהו דפוק..___________-עריכההורידו בשבילי את הGenuineCheck.exeהכנסתי את הקוד, ועכשיו יש את אותה הבעיה, אני מקבל שגיאה 404 בהורדה של המדיה פלייר מישהו יכול לנסות את הלינק?http://download.microsoft.com/download/0/9/5/0953e553-3bb6-44b1-8973-106f1b7e5049/wmp11-windowsxp-x86-enu.exe
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים ביצעת איי פעם איזה שהוא "שינוי" במ"ע בשביל למנוע את האקטיבציה? רובם דופקים את הסרביס של WGA, ומכניסים לhosts ניתובים לlocalloopback לכתובות של MS.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר האקטיבציה ע"י הGenuineCheck.exe שנותן קוד, עובדת(הפלאג אין והACTIVE X לא עובדים) . מה שלא עובד זה הלינק של המדיה פלייר.עשיתי REPAIR INSTALLATION , שבו השתמשתי בcd key שונה ממה שהיה.. לא בטוח שזה קשור, כי האקטיבציה ע"י הGenuineCheck.exe עובדת...
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים אני מדבר על האקטיבציה של מערכת ההפעלה עצמה, בכל מקרה ActiveXים תלויים בהגדרות האבטחה של הIE שלך(כמובן שבFF זה לא יעבוד, כי אין תמיכה בActiveX).מעבר לזאת אם איי פעם הרצת "קראק" WGA כלשהו, על מנת להעיף את האקטיבציה של מערכת ההפעלה, יש סיכוי לא קטן שלא תיהיה לך גישה תקנית לחלק ניכר מהאתרים של MS עקב שינויים בקובץ הHOSTS.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר אף פעם לא הרצתי שום קראק... מוזראני כבר אוריד את הMP11 ממחשב אחרתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.