עבור לתוכן

לכמה כוננים מומלץ לפצל דיסק קשיח 500 GB. רכשתי ולא מבינה כמה לבקש.

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

במקרה עכשיו אני מסדר את המחיצות בכונן שלי שגם הוא 500 ג'יגה

הכל התחיל כך שקניתי אותו עשית 3 מחיצות 30 ג'יגה ל C ו200 ג'יגות ל D ומה שנשאר עשיתי לG

הבעיה עכשיו ש 30 ג'יגות ל C לא מספיקה בגלל הוינדוס 7 וכל מיני תוכנות , ועכשיו אני מעביר את כל החומר שעל C D G להרד דיסק אחר כדי למחוק את המחיצות , ומה שאני מתכוון לעשות היום

זה 60 ג'יגה לC והשאר על D [br]פורסם בתאריך: 25.09.2010 בשעה 15:56:50

למה לפצל?

אם היא שמע על זה וינדוס היא חייבת לפצל לפחות שתי מחיצות , כי לא הגיוני לשים את הכל על מחיצה את ואם הוינדוס נדפק וחייבים לעשות פורמאט הכל הולך

פורסם

כל אחד מחלק אחרת בהתאם למה שיש לו במחשב. תמיד עדיף את WIN לבד/עם תוכנות שבכל מקרה לא יעבדו במקרה שיש צורך להתקין מערכת הפעלה מחדש. אני גם אוהב שיש לי חלק מדיסק קשיח שמיועד לגיבוי, מבזבז מקום אבל למי שאין דיסק קשיח חיצוני זה פיתרון טוב. כל השאר משמש לדברים כללים, התקנות, מוזיקה וכו', מי שרוצה יכול להפריד אותו לחלקים.

לגיימרים שמשתמשים ב STEAM מומלץ לשמור על איזור נפרד לתוכנה, מהר מאוד מגיעים ל 50G ואפילו 100G, במקרה שמוחקים את התוכנה להוריד את כל העדכונים דורש הרבה מאוד זמן (יכול להגיע לכמה ימים, בהתאם למספר המשחקים שיש למשתמש) ואין צורך להתקין מחדש את התוכנה במקרה שנדפקה מערכת ההפעלה.

פורסם

מה זה משנה מה יש על הדיסק הקשיח ולמה שיהיה מצב שצריך למחוק הכל מבלי לדאוג לגיבויים?

פורסם

בסופו של דבר זה עניין של נוחות, הרבה יותר קל לעבוד כשהכל מסודר ומחולק, הרבה יותר קל להפריד בין הדברים. דבר שני זה מאשר להגדיר חלק כ FAT32 וחלק כ NTFS (היום לא כזה חשוב). הדבר החי חשוב הוא שבמקום לגבות את כל הדיסק קשיח אפשר לעשות גיבוי רק למה שנמצא עם מערכת ההפעלה, הרבה יותר קל ומהיר...

פורסם

תרשו לי לסכם בקצרה - החלוקה למחיצות מתבצעת לנוחות המשתמש בלבד ואתה יכול לפצל לשתי מחיצות או לעשר כראות עינך. נהוג לחלק כונן לפחות לשתי מחיצות כדי שמחיצה אחת תכיל את מערכת ההפעלה והמחיצה השניה את כל הג'אנק וכדי שיהיה סדר וארגון ואם חלילה צריכים לפרמט אפשרי לפרמט רק את המחיצה של מערכת ההפעלה וכל שאר הדברים במחיצה השניה נשמרים. בכל מקרה שווה לגבות את המחיצה השניה ולא לסמוך על העניין הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים