עבור לתוכן

אקסבוקס כסטרימר זה כדאי?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שאפשר להשתמש באקסבוקס כסטרימר לכל דבר, זה נכון? והאם הוא יכל בכלל להוציא שידורים ברזולוצייה של-720\1080 למסך טלוויזיה כי שמעתי פעם שלא?

מישהו יכל לסכם לי בקצרה את היתרונות והחסרונות שלו לפני שאני קונה את המתאם רשת של מיקרוסופט.

עריכה: מדובר בדגם הארקאיד.

תודה וחג שמח.

פורסם

הוא לא מנגן MKV ללא המרה, למרות שיש ריפים של WMVHD בשפע אם אין לך גישה נוחה אליהם אז לא.

PH עולה היום 800 שקל בKSP אם אתה צריך רק סטרימר אז זה שווה את הכסף. בקשר לרזולוציה הוא מוציא 1080P בWMVHD בזמנו DIVX היה מוגבל לרזולוציה יותר נמוכה עקב רישוי אבל אני לא יודע מה נסגר עם זה.

פורסם

תשמע , החוכמה היא לא מה הוא יכול לנגן , אלא מה הוא יכול לנגן כסטרימר כשהמחשב עוזר לו.

בXBOX זה פחות מהוקצע מהPS3, אבל עדיין הוא DNLA PLAYER כמלומר כל DNLA סרבר עם קצת טוויקים יזרים לו מדיה מצוין כולל MKV וכו - פשוט המחשב יצטרך להזיע מעט.

ליביו

פורסם

באקסבוקס (בהנחה שמדברים על ה-360 ולא הראשון) הוא סטרימר די גרוע, מגוון הפורמטים שבו הוא תומך ממש דל. אם אתה מעדיף קונסוליה על פני סטרימר יעודי, אז ה-PS3 בחירה הכי טובה, הוא אומרנם לא תומך בקבצי MKV, אבל יש לו תמיכה ב-H.264 ויש תוכנות שיודעות להמיר את פורמט ה-Container תוך כדי הזרמה. ככה שלמעשה אתה יכול לראות סרטי MKV ללא איבוד איכות.

פורסם

הגדרה יותר טובה תיהיה לסדר מחדש יותר מאשר להמיר.

כמעט לא נדרש כח מחשוב לזה.

פורסם

לי יש ברשותי PS3 ואני משתמש בתוכנה PS3 MEDIA SERVER וזה פשוט חוויה כל העניין של צפיה בסרטים.

הבעיה היחידה היא ברגע שמדובר בקבצים של 8GB לדוגמא אתה צריך או חיבור חוטי בין הראוטר/המחשב לסוני או חיבור אינטרנט מהיר מעל 20 מגה ומעלה.

אישית לדוגמא שאני רואה סרט ב1080P אפשר לראות את מהירות העברה בין המחשב לסוני ולראות זה נע בין 15-25mbps .

אני בכל מקרה מקרה עשיתי חיבור חוטי של 10 מטר וזה חוסך המון כאב ראש אחרי זה .

מה שכן גם היום לא צריך מעבד כל כך חזק בשביל "Transcoding" יש תוכנות כגון CoreAVC שמשתמשות במעבד CUDA בכרטיסי NVIDIA התומכים לפעולה זאת.

פורסם

אם אתה משתמש ב-PS3 Media Server, אתה בקושי צריך כוח עיבוד. התוכנה עושה המרה של הפורמט Container לא של הקידוד וידאו.

פורסם

אם אתה משתמש ב-PS3 Media Server, אתה בקושי צריך כוח עיבוד. התוכנה עושה המרה של הפורמט Container לא של הקידוד וידאו.

זה מעניין.. עוד אפשר לחשוב שאני יכול להריץ סרט BR 1080P ללא תקיעות והמתנה של buffer עם מעבד כמו E2180.

פורסם

אפשר בלי למצמץ.

הבעיה שהוספת כתוביות דורשת כבר המרה.

כלומר אם תעביר ללא כתוביות - יעבוד חלק.

ליביו

פורסם

לדעתי לא כדאי...

לי יש אקס בוקס שקיבל טבעת מוות אחת הסיבות הוא שימוש יתר בתור סטרימר...

ודרך אגב האיכות היתה טובה ויש פלאג שמורידים מה LIVE שנותן לנגן עוד פורמט אם אני לא טועה DVIX...

לדעתי הפיתרון הוא סטירמר איכותי כך תוכל לשמור על הבוקס היקר לליבך...

;)

פורסם

או שפשוט אפשר לפתוח את המכשיר ולהחליף את גוף הקירור באחד של מעבד P4 ישן. עושה את הטריק מצויין.

פורסם

או שפשוט אחרי שרואים סרט לא לכבות ישר את הקונסולה,אלה לאפשר למאווררים לעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים