פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים ואחראי למצב הזה,אני מאחל לך את כל הרע שבעולם אם אתה קורא פה תדע שאתה אחראי לגזל,אני משלם לכם על 12 מגה וזה מה שאני מקבל ? אני מאחל לך שתעבור תאונה קשה ולא תוכל להגיע יותר למקום עבודתך ולהגביל לאנשים את חיבור האינטרנט שכמו שאתה חוסם את חיבור האינטרנט שלי יחסמו לך העורקים בלב שיחסם לך הגרון שלא תוכל לדבר יותר,שתהיה לך חסימת כלי דם במוח
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים לא הגזים.צודק לחלוטין,זו גנבה לכל דבר.אתה משלם על מוצר ובפועל לא מקבל אותו,גנבה!
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר אולי הגזמתי אולי לא,אבל זה המצבאני צריך את youtube לדוגמא ללימודים (יש שמה מלא הרצאות בוידאו)והסרטונים יורדים בקצב עלוב משמה,הגעתי למסקנה שיושב לו איזה גרגמלבמרתף במרכז הבקרה שלהם והחליט על סמך שיגעון כזה או אחר שלולהגביל את מהירות הקוו שלי
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים He must have thought that limiting his upload speed might fix his download speed.
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר אני לא מגביל Upload ההגבלה הזאת הייתה בין שאר ההתעסקויות שלי בתוכנה כדאי לראות אם זה ישפר במשהו את מהירות ההורדהבדרך כלל אני מגביל את upload ל 70kb
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים אה אז סליחהאבל תציין את זה פעם הבאה כשאתה מציג תמונה כזאתבכל מקרה תעלה את ההגבלה ל100 קילובייט, כי המהירות המלאה היא 125 קילובייט לשנייה, זה גם יתן יותר לאנשים שאתה משתף להם וגם יכול להעלות לך את המהירות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.