עבור לתוכן

Need For Speed Hot Pursuit '10- חוזרים ל- 98 ..

Featured Replies

פורסם

אם לא הייתה משטרה לא היה משחק .. ובחיים האמיתיים לא יוצא לך לברוח ולדפוק מכוניות משטרה, מה רע בזה?

לפעמים אני לא מבין על מה מתלוננים?!

• תגובות 124
  • צפיות 28.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי חייבים להתלונן על משהו היהודים.

פורסם

אני תמיד אומר: "אם היום היה מושלם, לא היה צורך במחר".

פורסם

דווקא משחק לא רע, עדיין לא נתקלתי בFREE MODE, וחבל שיש כ"כ הרבה time trail (ככה כותבים או שטעיתי?), רק אני מוצא את עצמי עושה את המסלול כמה פעמים כי אני מפספס את הזמן הדרוש לזהב ב16 מאיות השניה וכד'? :bash:

פורסם

גם אני שונא את המצב הזה אבל מזל שבמשחק הזה אפשר להיסתפק לפעמים במקום שני ואז לנסות להשלים אחר כך.

פורסם

אני תמיד אומר: "אם היום היה מושלם, לא היה צורך במחר".

אם היום היה מושלם יש סיבה יותר טובה לחיות גם מחר

פורסם

שלום...

אחרי שהתקנתי את המשחק הכל טוב ויפה אני נכנס למשחק מופיע לי מסך שחור ואז זה קורס לשולחן עבודה עם הודעה שווינדוס סגר את המשחק ואז בפירוט של השגיאה מופיע לי appcrash ניסיתי להתקין את הפאץ' שיצא ועדיין לא עוזר.. אם למישהו יש פיתרון שיכול לעזור לי פה אשמח מאוד

תודה..

פורסם

משחק מגניב! משתלב מעולה עם בקר XBOX 360 למי שיש.

מישהו יודע משהו על SPLIT SCREEN או מצב מולטי אחר אפשרי?

פורסם

משחק מגניב! משתלב מעולה עם בקר XBOX 360 למי שיש.

מישהו יודע משהו על SPLIT SCREEN או מצב מולטי אחר אפשרי?

אני לא מבין למה אין מצב ספליט סקרין במשחק כזה??

פשוט היה חובה , בא אליי חבר יש שני גויסטיקים 360 ובמקום לשחק אחד נגד השני בכיף לא שמו בכלל אופציה כזאת...זה ממש מעפן

פורסם

???

זה היה יכול להיות הצד הכי חזק במשחק הזה, בגלל כל הקטע של ה"שוטרים נגד גנבים"

פורסם

שלום...

אחרי שהתקנתי את המשחק הכל טוב ויפה אני נכנס למשחק מופיע לי מסך שחור ואז זה קורס לשולחן עבודה עם הודעה שווינדוס סגר את המשחק ואז בפירוט של השגיאה מופיע לי appcrash ניסיתי להתקין את הפאץ' שיצא ועדיין לא עוזר.. אם למישהו יש פיתרון שיכול לעזור לי פה אשמח מאוד

תודה..

זה כנראה בגלל שאתה מפעיל AA... זה באג ידוע ואין לי מושג מתי ישלחו פיקס לזה,פשוט תוריד את ה AA :xyxthumbs:

פורסם

אוקיי,

משהו הכי הזוי בעולם.

אי אפשר להעביר הילוכים במשחק?!?! איך זה שאני בודק ב KEYBOARD ואין שם כפתורים ל SHIFT UP + DOWN??????

פורסם

אוקיי,

משהו הכי הזוי בעולם.

אי אפשר להעביר הילוכים במשחק?!?! איך זה שאני בודק ב KEYBOARD ואין שם כפתורים ל SHIFT UP + DOWN??????

כי המשחק בדיחה נו חח

אין צורך בהילוכים כל מה שצריך זה לשמור את האצבע על הגז והשאר המשחק יעשה בשבילך

גם בברקס לא נגעתי פעם אחת ששחקתי :P סימן למשחק מרוצים איכותי נכון?

פורסם

זה באמת משחק בדיחה, לחובבי ה(לא) מציאות בכלל, רחוק אבל רחוק שנות אור מלהיות HP הישן...

אחחח עד מתי ימשיכו להרוס כותרים, הכי טוב שפשוט היו לוקחים את HP3 + HIGH STAKES ומחדשים לו את הגרפיקה, ומשאירים אותם בדיוק כמו שהיו מבחינת משחקיות, זה היה מוכר הרבה יותר ומוצלח פי כמה וכמה.

נמחק :xyxthumbs:

אגב אני מייעץ לשמור תכסף ולחכות ל TDU2.

פורסם
  • מחבר

זה באמת משחק בדיחה, לחובבי ה(לא) מציאות בכלל, רחוק אבל רחוק שנות אור מלהיות HP הישן...

אחחח עד מתי ימשיכו להרוס כותרים, הכי טוב שפשוט היו לוקחים את HP3 + HIGH STAKES ומחדשים לו את הגרפיקה, ומשאירים אותם בדיוק כמו שהיו מבחינת משחקיות, זה היה מוכר הרבה יותר ומוצלח פי כמה וכמה.

נמחק :xyxthumbs:

אגב אני מייעץ לשמור תכסף ולחכות ל 4 CARMAGEDDON אולי ;D

:hizuk:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים