עבור לתוכן

Need For Speed Hot Pursuit '10- חוזרים ל- 98 ..

Featured Replies

פורסם

אם היה לי LOGITECH G27 אז הייתי אומר לך.

אבל אין לי :)

• תגובות 124
  • צפיות 28.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע אם כדאי באפשרויות הגראפיקה של במשחק להפעיל את MOTION BLUR

משום מה ללא הדבר הזה הסביבה במשחק נראית יותר ברורה, לדוגמא, רואים יותר טוב את היופי של האספלט בכביש...

ופתאום מצליחים לקרוא את השלטים בצדדים...

מה אתם אומרים? (כרטיס GTX260)

פורסם

אולי זה כל הרעיון שעומד מאחורי MOTION BLUR?

פורסם

איזו הנפצה זה ה-Motion Blur הזה . . .

היחיד שאני מרשה לו להדליק Motion Blur ולהגיד "ככה זה במציאות", הוא ז'אן לוק פיקארד קפטן החללית Enterprise . . .

פורסם

ככה זה אם אתה מצלם. אני חושב שזה בא כדי לדמות את אפקט המהירות שמתקבל בסרטים כתוצאה מהframerate הנמוך.

פורסם

אז בעצם MOTION BLUR בא לדמות טשטוש?

פורסם

Motion BLur בא לתת לקרמבו הרגשה של רמבו. זו כמו שז'אן לוק פיקארד ייסע בטרנטה שלו בכדוה"א, יפעיל MB ויגיד "אה, עכשיו אני מרגיש כמו בבית" . . .

פורסם

לא הבנתי את הפאונטה של הגרפיקה המחורבנת במשחק....

יש דרך כלשהי להפעיל AA? זה ממש מפוקסל אצלי...

פורסם

^ דרייבר חיצוני של הכרטיס מסך.

פורסם

פויה. קקה. פיכסה.

מי לא זוכר את שני המשחקים המדהימים בסדרת hot pursuit שהיו ממש פורצי דרך בזמנו! ממש שוטרים וגנבים תוך נסיעה במורדות האלפים.

כרגיל, ea ממחזרת את תוצרתה בצורה מחליאה כבר. כל ממשק המשחק, הגרפיקה וכפתורי השליטה הזכירו לי את burnout paradise (שאני משחק בו עד היום) רק בלי כל הכיף שיש בו.

לא רוצה לדבר בכלל על הגרפיקה המאכזבת עם הביצועים הנמוכים המתלווים לה. הפסקתי לשחק אחרי שלב אחד.

פורסם

אני ממליץ לכל המתאכזבים להמשיך לשחק.. הוא לא נורא כמו שנראה בהתחלה.. האפקטים של הגשם דווקה יפים

ואם מוסיפים AA דרך הדרייבר הוא נראה לא רע..

אבל לפעמים הוא מרגיש יותר מידי ארקייד, הAI מנסה להקשות כל הדרך ובמייל האחרון הוא כאילו נותן לך לנצח או לפחות להגיע במקום טוב..

אהבתי דווקה את הרעיון שלא צריך לקנות מכוניות והן משתחררות ככל שאתה מתקדם.. הוא פשוט בצורה נחמדה שבאמת פונה לכל אלה שנמאס

להתעסק עם שיפורים ושינויים וגווני צבע וקישוטים.. פשוט לבחור אוטו ולנסוע.

הייתי נותן לו ציון 7 מ10

פורסם

אין תמיכה בהגה. מה זה החרא הזה.

פורסם

המשחק הזה לא מיועד לשחק עם הגה הוא הרבה יותר מהנה עם מקשים

הגה מתאים בעיקר לסימולציות או משחקים יותר "רציניים" כאלה שבד"כ עם הגה דווקא יותר קל

פה זה לא

פורסם

במשפט אחד : א - י - כ - ס - ה >:(

השליטה קלה מדי, הגראפיקה לוקה (בעיקר בשל היעדר תמיכה ב A.A) - זה פשוט לא אותו דבר כמו הקלאסיקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים