עבור לתוכן

Need For Speed Hot Pursuit '10- חוזרים ל- 98 ..

Featured Replies

פורסם

איך אתה יודע, יש על זה איזו כתבה? איזה מנוע זה של ה WORLD?

• תגובות 124
  • צפיות 28.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנוע Pile-o-Shit

לHP יהיה את המנוע של burnout paradise. ושיחקתי בו מספיק כדי ששניה וחצי עם NFSW היה מספיק כדי לראות שזה לא קרוב אפילו.

פורסם

מנוע של BP? נקווה שזה לא יסתיים ב"כתם אחד גדול" ;)

פורסם

יש דמו בקונסולות אבל ניראה לי שהורידו אותו מהשרתים. המשחק ניראה מצויין, הרבה יותר טוב מ WORLD..

פורסם

במשחקי NFS תמיד הדבר היחיד שהיה חשוב זה מפות מדהימות.

זה התחיל ב-NFS II, המשיך בגרסת המואצת תלת מימדית ע"י 3DFX NFS II SE

המשיך ב NFS II HP

ואי שם בסביבות הפורשה הם התחילו לעשות מפות מאעפנות. אני מקווה לקצת "עיירות ציוריות" והנפצות סטייל המפה הסודית ב NFS III שהופעלה ע"י הקוד "EMPIRE CITY" שהייתה עיר עתידנית מדהימה עם שוטרים שלא מהעולם הזה. זוכרים ? :)

נוסטלגיה

http://www.mobygames.com/game/need-for-speed-iii-hot-pursuit/screenshots

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יצא לי לנסות את המשחק.. והוא מממאכזב.

גרפיקה.. כאילו WTF? הקודם היה יותר מושקע בהרבה, פה זה נראה ממש משחק קונסולה משודרג

הסרטונים\מעברונים..מעצבנים! מבלבלים בהתחלה את המוח על דברים שאני כבר יודע .. למה אין אפשרות SKIP?! זמן מיותר

אהבתי את הרעיון הכללי, השליטה קלה ומהנה כמו שאקרייד צריך להיות, והמסלולים עצמם יפים..

אבל נראה שאת כל השאר הם פשוט זרקו זין ולא נתנו אפשרות לאנשים מנוסים להנות ממנו גם..

NFS להתאכזב כל פעם מחדש

פורסם

יצא לי לנסות את המשחק.. והוא מממאכזב.

גרפיקה.. כאילו WTF? הקודם היה יותר מושקע בהרבה, פה זה נראה ממש משחק קונסולה משודרג

הסרטונים\מעברונים..מעצבנים! מבלבלים בהתחלה את המוח על דברים שאני כבר יודע .. למה אין אפשרות SKIP?! זמן מיותר

אהבתי את הרעיון הכללי, השליטה קלה ומהנה כמו שאקרייד צריך להיות, והמסלולים עצמם יפים..

אבל נראה שאת כל השאר הם פשוט זרקו זין ולא נתנו אפשרות לאנשים מנוסים להנות ממנו גם..

NFS להתאכזב כל פעם מחדש

שכחת את הצלילים בתפריטים!

לא צריך לשחק אלה רק לעבור בתפריטים כדי להנות מהמשחק :silly:

דווקא לדעתי יש שיפור בחבייה של המשחק לעומת הקודמים

פורסם

חבייה ????????

פורסם

הרגע השגתי את המשחק.

אני מתבאס להריץ אותו על ה GE FORCE 8400 GS שלי מלפני שנתיים (מזה שנתיים שאני לא משחק :'().

נראה לי שזהו, אני קונה GTX 580 היום, אני לא עומד במבול המשחקים החדשים האלו.

פורסם

שיחקתי בו עוד, התפריט נחמד..

בגדול כל המשחק דומה מאוד לMW .. זה לא רע אבל עדיין זה לא מה שציפיתי לקבל אחרי SHIFT

במקום מסויים אני חושב שהם דווקה אולי חזרו לעצמם..לNFS שתמיד היה - ארקייד במהירויות גבוהות

בסופו של דבר המשחק כיפי, רק עדיין חבל שהם לא השקיעו קצת יותר בגרפיקה או לפחות היו מוסיפים AA..

אני חושב שאם הוא היה משחק אחר, למשל לא NFS הוא היה נחשב בעיני יותר טוב.. אבל זה לא מובן שהם כל פעם משנים את הדרך

ואת צורת\סגנון המשחק וממשיכים לקרוא לו באותו שם.. זה כמו שDIRT3 יהפוך להיות FLATOUT או משהו כזה..

פורסם

חברה תעזרו לי ...

אני כרגע עובר קריירה במשחק וגם אח שלי רוצה לשחק במשחק מה לעשות?

חשבתי לשמור את קובץ השמירה בתיקיה אחרת ואז אחי יפתח לו קריירה חדשה?

אבל בעיה אני לא יודע איפה נמצא הקובץ הזה?????

תודה..........

פורסם

תגמור, תמחק, תתקין מחדש ותן לו להתחיל מחדש את הכל. זה הכי פשוט שעולה לי בראש.

פורסם

אני חושב שכמשחק ארקייד, הוא נפלא. גרפיקה יוצאת מן הכלל, פיזיקה חביבה ותענוג גדול מאוד לרסק את היריבים ולצפות בהתרסקויות כמו שקרייטיריון יודעים לעשות כבר 10 שנים.

המודלים של הרכבים לא מושלמים כמו ב GT5, אבל נראים טוב מאוד.

כיף, כיף. כוסאמא של האוניברסיטה שגוזלת לי זמן יקר עם המשחק הזה.

פורסם

חבר'ה, בסופ"ש הזה הכרתי את המשחק החדש של EA. זה מין קליינט שמורידים למחשב ואפשר לשחק עם יריבים ברשת או כנגד המחשב.

היופי זה שלא צריך כרטיס מסך אימתני(ההתאמה לכרטיס המסך שלך מתבצעת אוטומטית ואפשר להגביר את הגרפיקה ידנית לאחר מכן בתפריט ע"י לחיצה על ESC במהלך המשחק). זה יושב על השרתים שלהם ומעביר את הזמן ממש בכיף.

אני לא בטוח אם זה גרפיקה ומשחקיות כמו במשחק החדש(לפי דעתי כן, כי זה נראה טוב) אבל אתם חייבים לנסות את זה ולהתרגל למשטרה האימתנית והחכמה הזאת

*אתם לא חייבים לעשות מירוצים במקומות המסומנים על המפה. פשוט שייטו קצת בעיר עד שאתם רואים על המפה כיוון עם פס/ים אדומים, שם נמצאות ניידות משטרה.

התנגשו בניידת ויתחיל מרדף. ככל שתתחמקו ותתנגשו ביותר ניידות(ותשביתו אותן) כך תעלה רמת הסיכון שלכם וייכנסו בכם ג'יפים ומכוניות DODGE CHARGER אימתניות כאשר כל רמת משטרה (עירונית>מחוזית>ארצית) היא יותר קשוחה עם רכבים יותר קשוחים. ממש כיף.

http://world.needforspeed.com

שחיק עם הגה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים