עבור לתוכן

Need For Speed Hot Pursuit '10- חוזרים ל- 98 ..

Featured Replies

פורסם

מה?! אין אפילו משחק אחד, אחד! של מירוצים מחתרתיים (כלומר שלא על מסלול סגור) שהם בעלי אופן אפילו סמי-ראליסטיים. street legal racing 1 ו-2 היו היחידים שהתקרבו לזה אבל המנוע הפיזיקלי היה כ"כ מפוצץ באגים (במיוחד 2) שהדבר האחרון שהנהיגה היתה זה ראליסטית.

• תגובות 124
  • צפיות 28.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין על מה אתה מתלונן , המשחק מעולם לא התיימר להיות סימולטור , הוא ארקיידי וככה הוא תוכנן להיות.

פורסם

אף אחד לא אמר שכל משחק מרוצים צריך להיות ברמה של LFS, אבל בחייאת, לפחות שאני לא אוכל לקחת פניה של 90 מעלות ב-250 קמ"ש, להיכנס בקיר ב-300 קמ"ש ולהמשיך כאילו כלום לא קרה.

תיקח את הרכב שלך וקח איתו פנייה של 90 מעלות ב-250 קמ"ש או תיכנס בקיר במהירות של 300 קמ"ש. מבטיח לך שלא תקבל חוייה כזו בשום משחק!

*אפילו תקבל בונוס בצורת נסיעה מטורפת בין התנועה באמבולנס וביקור בטיפול נמרעץ :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מתלונן , המשחק מעולם לא התיימר להיות סימולטור , הוא ארקיידי וככה הוא תוכנן להיות.

כאילו מה? אתם בכוונה לא קוראים את התרד?

לא אמרתי שהוא צריך להיות סימולציה אבל יש כבר גבול לכמה ארקיידי משחק יכול להיות. הגבול שלי עובר בערך במקום בו אתה יכול לעשות unassign למקש הבלימה, וזה לא ישפיע על הגיימפלי בכלל ופיזיקת נהיגה שמשתנה בהתאם לסוג המירוץ.

פורסם

אז.. אהה.. אל תשחק בזה?

פורסם

מישהו מעוניין במשחק המקורי ? הוא רץ בצורה מדהימה על כרטיסי 3DFX של פעם ועל מחשבי פנטיום III 500 מגהרץ.

אם למישהו יש גרוטאות כאלה, שיפנה אליי לקבלת המשחק.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לפי הטריילר הזה יצא דמו ב26 לחודש, יש למה לחכות:

דמו יצא בסופו של דבר ב-26 לחודש, אך רק לקונסולות. :-X

סרטון קצר שיצא עם הדמו, עם קצת גיימפליי:

פורסם
  • מחבר

דמו יצא בסופו של דבר ב-26 לחודש, אך רק לקונסולות. :-X

סרטון קצר שיצא עם הדמו, עם קצת גיימפליי:

תענוג :)

משחק נחמד .. דומה מאוד לBURNOUT ..

עשו את זה מאוד דומה ל- HP הראשון ..מבחינת הסברים וכל זה ..

פורסם

NFS הוא המשחק היחידי שאני נהנה ממנו , במיוחד בגלל שאני יכול לקחת פניה של 90 מעלות ב250 קמ"ש להתנגש בקיר ולהמשיך ליסוע. אם זה הופך אותי למוגבל שיכלית בעיניך אז אולי כדאי שתשנה קצת את החשיבה שלך. כשאני יושב לשחק במחשב אני יושב לשחק במחשב ולא להתחיל לחשוב על דברים כמו באיזה מהירות אני לא אתנגש בקיר כדי שהאוטו ימשיך ליסוע כמו שצריך. מחכה בקוצר רוח שייצא.

פורסם

דעתי כשל אמיר. אני בא לשחק במחשב ולא רוצה שום פיזיקה בפנים. היום בטעות עשיתי DRIFT על איילון כשלחצתי על FULL גז בפנייה שמאלה והרכב זרק זנב ימינה. מזל שאני מתורגל ממשחקים ישר לסובב ימינה את ההגה אז הרכב התייצב אבל הלב שקע לי בתחתונים חבל על הזמן . . . אני מעדיף לשחק במחשב...

פורסם
  • מחבר

דעתי כשל אמיר. אני בא לשחק במחשב ולא רוצה שום פיזיקה בפנים. היום בטעות עשיתי DRIFT על איילון כשלחצתי על FULL גז בפנייה שמאלה והרכב זרק זנב ימינה. מזל שאני מתורגל ממשחקים ישר לסובב ימינה את ההגה אז הרכב התייצב אבל הלב שקע לי בתחתונים חבל על הזמן . . . אני מעדיף לשחק במחשב...

אם היית ממשיך לשחק .. היית גומר באיזה קיר או משהו ..וממשיך על הצד ב- 250 חחח :lol:

פורסם

הדרך היחידה להחיות את הסידרה היא אם הם ישחררו תוכנת בנייה למשחק.שבה יהיה אפשרות לשחקנים לבנות את המכונית והמסלולים שלהם ולשחרר אותם לאון-לין.

או להיות "אחראי מסלול" או משהו בסיגנון.האפשרויות תהיינה גדולות,לא עוד משחק מונוטוני ומשעמם

פורסם
  • מחבר

הדרך היחידה להחיות את הסידרה היא אם הם ישחררו תוכנת בנייה למשחק.שבה יהיה אפשרות לשחקנים לבנות את המכונית והמסלולים שלהם ולשחרר אותם לאון-לין.

או להיות "אחראי מסלול" או משהו בסיגנון.האפשרויות תהיינה גדולות,לא עוד משחק מונוטוני ומשעמם

MIDNIGHT CLUB יש את זה אם אני לא טועה לבנות מסלול ..CHK POINT וכאלה ..

פורסם

בצ'ק פוינט לא בונים מסלולים, אני מבטיח לך ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים