פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים חוזרים למרדפים ..או שחוזרים אחורה בזמן .. EA כבר לא יודעים מה לעשות עם הכותר NFS .. אתם תחליטו ... רשימת רכבים : Alfa Romeo 8C Competizione Alfa Romeo 8C Spider Aston Martin DBS Aston Martin DBS Volante Aston Martin One-77 Aston Martin V12 Vantage Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro Audi TT RS Coupé Bentley Continental Supersports Coupe BMW M3 E92 BMW M6 Convertible BMW Z4 sDrive35is Bugatti Veyron 16.4 Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Carbon Motors E7 Chevrolet Camaro SS Chevrolet Corvette Grand Sport Chevrolet Corvette Z06 Chevrolet Corvette ZR1 Dodge Challenger SRT8 Dodge Charger SRT8 Dodge Viper SRT10 X Dodge Viper SRT10 ACR Ford Crown Victoria Police Interceptor Ford GT Ford Shelby GT500 Ford Shelby Super Snake Ford Taurus SHO Jaguar XKR Koenigsegg Agera Koenigsegg CCX Koenigsegg CCXR Edition Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni Lamborghini Gallardo LP 560-4 Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder Lamborghini Gallardo LP 560-4 Superleggera Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera Lamborghini Murciélago LP 640 Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV Lamborghini Reventón Lamborghini Reventón Roadster Maserati GranCabrio Maserati GranTurismo S Automatic Maserati Quattroporte Sport GT S Mazda RX-8 McLaren F1 McLaren MP4-12C Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Mercedes-Benz SLS AMG Mitsubishi Lancer EVOLUTION Nissan 370Z Coupe Nissan 370Z Roadster Touring w/ Sport Pkg. (Z34) Nissan GT-R SpecV (R35) Pagani Zonda Cinque Pagani Zonda Cinque Roadster Porsche 911 GT3 RS Porsche 911 Targa 4S Porsche 911 Turbo S Cabriolet Porsche 918 Spyder (Concept Study) Porsche Boxster Spyder Porsche Carrera GT Porsche Cayman S Porsche Panamera Turbo Subaru Impreza WRX STI סרטונים : 1. 2. 3. NFS Hot Pursuit PC-Patch #1: http://www.nfsplanet.com/download_sel.php?file=nfshp/patches/NFS_HP_PC_Patch_1010.exe&key=c3127df119751c7eb3f421805f309410〈=eng Release Notes: - Quad-core CPU’s crash - Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed. - Missing rain, snow and corona effects - CL Eye driver crashes the game New Features: - D-Box motion chair support
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים אם זה יהיה טוב כמו MW, אני רוצה.most wanted היה מעולה, לא מבין למה הם שינו את הנוסחא :-\
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים לא יעזור, משהו בזה ניראה כמו BURNOUT...מנוע של BURNOUT.נראה מעולה, אני מצפה למשחק איכותימדובר באותה מפתחת של סדרת BURNOUT לכן זה לא מפתיע שהוא יראה דומה...אם אני זוכר נכון הוא בכלל לא יוצא לPC (כרגע) , הוא לאקסבוקס וPS3טוב , באתר של Criterion Games רשום שהוא יוצא גם לPCNeed for Speed Hot Pursuit will be available on November 16, 2010 in North America and on November 18 and 19, 2010 in Europe on the Xbox 360®, PlayStation®3 and PC.
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים עוד מ98 רק חיכיתי שיעשו REMAKE למשחק המעולה שכל-כך אהבתי. DREAMS COME TRUE!
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים בינתיים הוא נראה טוב. הדבר היחיד שלא אהבתי זה שכל פעם שעומדים להגיע למחסום של המשטרה,או שמסוק מצטרף למרדף המשחק עוצר וכאילו מראה את המחסום או המסוק. קצת עוצר את הזרימה של המרדף... אני רק מקווה שהמשחק לא יפול בין הכיסאות ויצא כמו undercover
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים וואו, אני כל כך מתרגש. זה המשחק מירוצים היחיד שזכור לי מהילדות מלבד Carmageddon.כבוד-על ל-EA שנתנה את המשחק הזה סוף סוף לצוות שמוציא משחקים בהם גם שאר הצורות עגולות ולא רק גלגלי המכונית.
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים די כבר שיהרגו את הסדרה המזוהמת הזאת. חוץ מהראשון פורשה ושיפט, כל אחד מהם היה פשוט זבל ארקיידי למוגבלים שכלית...
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים זה לא נכון. NFS III HP הראשון היה המשחק האגדי ביותר בסדרת NFS. זוכרים שהצ'יט EMPIRE בתפריט הראשי היה פותח את העיר הסודית המדהימה EMPIRE CITY? 8)אחריו הגיע NFS V PORCHE UNLEASHED שהציג את כל הפורשה שהיו אזאחריו לדעתי המוצלח היה UNDERGROUND ו MWARCADE זה כיף טהור. אם יש לך רמקולים מצויינים ומסך גדול, אתה יושב ומתפנק בצלילי מנוע מדהימים והרגשה כאילו בתוך משחק כאשר אתה שולט רק עם החיצים.כיף טהור זה בשבילי משחק מחשב בשביל להירגע מעבודה ולא להתאמץ יותר מדיי בסימולטורים חפרניים כמו LIVE FOR SPEED וכדומה.לפי התמונות, המשחק הבא הולך להיות הכי טוב בסדרה ואני לא צוחק. מפה גדולה+רכבים TOP LEVEL +שוטרים וגנבים זה ה-מתכון למשחק מירוצים קליל ומשובח.
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים אף אחד לא אמר שכל משחק מרוצים צריך להיות ברמה של LFS, אבל בחייאת, לפחות שאני לא אוכל לקחת פניה של 90 מעלות ב-250 קמ"ש, להיכנס בקיר ב-300 קמ"ש ולהמשיך כאילו כלום לא קרה.
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים משחק בסגנון הזה לא יכול להיות יותר מידי ריאליסטי כי תחשוב שאתה מתנגש הרבה במכוניות משטרה שהן עומדות במחסומים אז אי אפשר שפתאום תתקע או משהו כזה כי זה פשוט יוריד מהכיף, האקשן והזרימה של המשחק. כל הקטע זה הכיף והאקשן ופחות ריאליזם במשחקים מסוג הזה. יש מספיק משחקים שנותנים ריאליזם וNFS טוב בעיקר בצד הארקיידי והפחות ריאליסטי של משחקי המכוניות, MW וUG 2 היו טובים מאוד וגם המשחק הזה נראה טוב ומחזיר באמת לימים טובים יותר של הסדרה(לפחות נקווה שכך...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.