עבור לתוכן

יש לי 2 בעיות ברדאון 9500 פרו שליי....

Featured Replies

פורסם

היי כולם, אז ככה...

בעיה אחת היא שאני אל מצליח להתקין את הדרייברין החדשים של איי טי איי... הקטליסט.... כי כל פעם שאני מתקין אותם אז אחרי זה כשאני עושה ריסטרט זה עושה גם ריסטרט להגדרות תצוגה שלי זאת אומרת זה חזור לקזולוציה מינימלית וריפרש רייט מינימלי כל פעם שאני עושה ריסטרט... למה???

בעיה שניה היא שכתוב יל בהגדרות המתקדמות של התצוגה שיש לי רק 32 מגה זכרון..... MEMORY SIZE 32MB

למהה??? כי כשאני מעלה את הרזולוציה במשחקים ל1280X1024 שזה כלווםם זה יוצא לי מהמשחקק... ופעם ב1600X1200זה היה עובד כמו מלך...

תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

פורסם

אני חושב שזה בגלל שהם לא תומכים ב9500 ומטה (או שאלא הקטיליסט 3.9 שהודלפו לרשת..).

פורסם

אם זה 3.8 אז הם תומכים בכל רדאון שיש

פורסם
  • מחבר

זה 3.8....

פורסם
  • מחבר

הורדתי עכשיו דרייברים של אומגה... להתקין אותםם??? כאילו מומלץ להתקיןא תה דרייברים האלה על רדאון 9500 פרו... אין יל שום כוונות לאוברקלוק דרך אגב אם זה משנה משהוו....

פורסם

למה שלא תנסה?

מקסימום תחזיר

פורסם

הורדתי עכשיו דרייברים של אומגה... להתקין אותםם??? כאילו מומלץ להתקיןא תה דרייברים האלה על רדאון 9500 פרו... אין יל שום כוונות לאוברקלוק דרך אגב אם זה משנה משהוו....

אם לא פרצת את הביוס, אז שום כוונה לא תעזור לך לעשות אוברקלוק

פורסם

עוד בנאדם שיש לו בעיות עם קאטאליסט 3.8 . הידד ל-ATI .

פורסם

יש בעיות לאנשים שלא מבינים איך להתקין דריברים או שמקנפגים אותם לא כמו שצריך..

פורסם

זה 3.8....

תנסה להתקין 3.7.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייברים של אומגה והכל מצוין עכשיוווו תדוה רבההה.....

יש י עוד שאלהה... בקונטרול פאנלל.... על מה הכי טוב לשים את המחוג ב DIRECT3D ובOPENGL על ביצועים או על איכותתת???

אני לא כל כך מבן בזה פשוט אני רוצה שהמשחקים יעבדו חלק ובאיכות מקסימלית עם הרדאוןם 9500 פרו שלי...

תודה מראש, ניר.

פורסם

שים באמצע..

פורסם

how can i hack my Radeon 9500pro BIOS??????

and im doing overclock all the time and i know im doing it its work and its crashes sometimes!!

and maybe i hacked it already and i dont remember....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים