עבור לתוכן

ג'סטין ביבר במגעים להגיע להופעה בארץ

Featured Replies

פורסם

633673088039538329-nukethemfromorbit.jpg?1265401469

• תגובות 65
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מספיק עם הדיונים על ג'סטין ביבר, לא נמאס לכם?

פורסם

הקנאה אוכלת אותם.

פורסם

הקנאה אוכלת אותם.

כן זה מה שחסר לנו...... להגיע לגיל 17 מכור להרואין, להכנס ולצאת מגמילה ושיעצרו אותי נוהג תחת השפעת אלכוהול..

ובסוף למות ממחלת מין.

חבר'ה תחשבו על זה רגע! למה להתאמץ להרוג אותו, רובים, בזוקות....

הוא כבר ימות לבד.

פורסם

עם כל הדלתות שהוא נכנס בהן לאחרונה, זה כנראה יקרה יותר מהר ממה שאתה חושב.

פורסם

כן זה מה שחסר לנו...... להגיע לגיל 17 מכור להרואין, להכנס ולצאת מגמילה ושיעצרו אותי נוהג תחת השפעת אלכוהול..

ובסוף למות ממחלת מין.

חבר'ה תחשבו על זה רגע! למה להתאמץ להרוג אותו, רובים, בזוקות....

הוא כבר ימות לבד.

בפעם האחרונה שבדקתי עשרות אלפי בני נוער מגיעים לאותו מצב רק ללא תהילה ומיליונים בחשבון הבנק.

פורסם

הייתי נזהר עם ההגדרה של "תהילה"...... אני מעדיף להישאר עלום שם מאשר סופר-סלב שקהל היעד שלו הוא פקצות בנות 12-14.

כן, בהחלט, יש מליונים מהדוגמה הנ"ל שמעריצות אותו בצורה מטורפת (לא שאני מבין על מה. מוזיקה הוא לא יודע לעשות.)

ומצד שני, זו פעם ראשונה שאני רואה דוגמה כזו קיצונית של מספרי ענק אל אנשים שלא שייכים לקבוצת הגיל ולמין הנזכר לעיל ששונאים אותו מספיק בשביל להטיח את הראש שלו בקיר עם חיוך מרענן.

כבר היו זמרים בני נוער (או לצורך העניין, מפורסמים בני נוער בכל תחום אחר) שהצליחו בענק, עשו ים כסף, היו עם מליוני מעריצים ומה לא.

לדעתי יש סיבה שמביניהם דווקא אותו ספציפית כ"כ שונאים. אם זו הייתה קנאה, באותה מידה היו אמורים לשנוא את כל אחד מבני הנוער הקודמים שעלו לאור הזרקורים.

פורסם

אני לא יודע מה עצוב יותר, אנשים בגילאי 20 דנים על ג'סטין ביבר או זה שרובם הקשיבו לבריטני סיפרס ככל הנראה לפני 12 שנה(והיא גם הייתה בת 16-17 עם הדיסק הראשון "שהצליח" לה... ובכל זאת דנים על ג'סטין ביבר..

פורסם

justin_bieber_quote_of_the_day_fullsize.jpg?d1f210b4

ובתגובה רוח הרפאים של קורט קוביין,

cobain_fullsize.jpg?d1f210b4

לא מאמין שהאידיוט הזה בכלל משוואה את עצמו לקורט קוביין.

בושה.

פורסם

אני לא יודע מה עצוב יותר, אנשים בגילאי 20 דנים על ג'סטין ביבר או זה שרובם הקשיבו לבריטני סיפרס ככל הנראה לפני 12 שנה(והיא גם הייתה בת 16-17 עם הדיסק הראשון "שהצליח" לה... ובכל זאת דנים על ג'סטין ביבר..

הינו מקשיבים לבריטני ספירס פעם כי פעם היא היתה שווה.

אם בר רפאלי תתחיל להיות זמרת, אני יצפה בכל הקליפים שלה נון סטופ!

פורסם

הינו מקשיבים לבריטני ספירס פעם כי פעם היא היתה שווה.

אם בר רפאלי תתחיל להיות זמרת, אני יצפה בכל הקליפים שלה נון סטופ!

לראות קליפ מילא, להקשיב לה כי היא כוסית(ולא שהיא כוסית כה)?

פורסם

לראות קליפ מילא, להקשיב לה כי היא כוסית(ולא שהיא כוסית כה)?

קליפ על מיוט.

ובר רפאלי אכן כוסית

פורסם

למה כל מי שאומר שהוא שונא את ביבר זה בגלל שהוא מצליח? מצידי שיהיה לו את כל הכסף שבעולם, ואת כל הבחורות בעולם זה לא מעניין אותי.

אני שונא אותו ואת המוזיקה שלו, אני לא חושב שהוא מוזיקאי ואפילו מתקרב לזה.

והסיבה היחידה זה בגלל שהוא "נראה טוב" והעולם שייכים לצעירים.

פורסם

לא מאמין שהאידיוט הזה בכלל משוואה את עצמו לקורט קוביין.

בושה.

הוא באמת השווה את עצמו לקורט קוביין? אני אישית מגיע להופעה שלו עם מטול רימונים 62MM ו M60. בושה :bash::s07:

פורסם
  • מחבר

^^^

bieber-quote-of-the-day-14782-1285251205-0.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים