עבור לתוכן

פייסבוק לא זמין ברחבי העולם..

Featured Replies

פורסם

לא עובד לי

Service Unavailable - DNS failure

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

פורסם

הוא עובר כעת עקירה כירורגית.

פורסם

אני מתערב איתכם שזה יהיה בחדשות מחר

פורסם

אז מה עושים מה עושים מה עושים ?

אני חושב שאני אקום מהמחשב ואלך... לעשות משהו

פורסם

גם אצלי לא עולה

מופיע השגיאה

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

Reference #11.b71fda51.1285275234.4a4aab

פורסם

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later

אגב גם פה באתר אני רואה מן חצי כתובית כזאת כשאני ניכנס לתרדים.

פורסם

גם חלק מהפרסומות פה באתר לא עולות, אלא מופיע DNS Failure במקומן.. אולי יש פה בעיה יותר גדולה?

פורסם

יש להם (או לכל גורם אחר) בעיה, זאת לא בעיה נקודתית אצל הגולש הספציפי, בבקשה לחסוך מאיתנו את תגובות ה"גם אצלי לא עובד" הצפויות והמיותרות. תודה.

פורסם

אני מתערב איתכם שזה יהיה בחדשות מחר

זה בחדשות ב YNET כבר עכשיו. עומס יתר על השרתים והפייס נפל
פורסם

הם אמורים לעדכן את הדרך שבה משחקים כמו פארם ויל זורקים עידכוני סטאטוס על משתמשים תמימים שלא משחקים במשחקים האלו.

אולי זה צימצם את מספר השרתים הזמינים וגרם לקריסה.

פורסם
אתר פייסבוק לא זמין בשעות האחרונות בגלל תקלות. ברשת החברתית חברים חצי מיליארד גולשים ומדובר באחד האתרים הפופולריים בעולם.

ב-LA Times מדווחים שמדובר בתקלה השניה השבוע, וכי הייתה באתר תקלה גם בחודש אפריל.

גולשים מהעולם מדווחים כי האתר לא זמין וכי גלישה אליו מובילה להודעת שגיאה בדפדפן. גולשים אחרים מצליחים לגלוש אך סובלים מבעיות איטיות ואצל חלק מהגולשים האתר עובד באופן תקין.

בחשבון הטוויטר הרשמי של פייסבוק נכתב הערב (ה') כי יש תקלות שנובעות מבעיות של ספק רשתות חיצוני וכי פועלים לתיקון האתר.

מקור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3959027,00.html

פורסם

רק בזמן שהפייסבוק נופל ואין יותר פייסבוק אתה פתאום מבין איזה מכור כבד אתה.

אוטומטית פותח אינטרנט ומנסה לפתוח את האתר.

יוצא עם חברים, רוצה לבדוק עדכונים בפלאפון, מקבל error, מתנער לשניה ומבין מה עשית הרגע.

אמאלה.

פורסם

שלא לדבר על רצון עז לעדכן סטאטוס בפייסבוק ל: "הפייסבוק לא עובד לי"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים