פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים אתם חייבים לנסות את השדרה 34, המקום הכי זול/טעים בתל אביב. אנחנו מזמינים כל שבוע משם בעבודה כארוחת צהריים והאוכל ממש טעים בעיקר ההמבורגר 300/שיפודי אנטריקוט בגרושים!http://www.rol.co.il/sites/h34
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים עצלנים. במקום להוריד את העץ, בנו את המסעדה סביבו. אם ככה הם חסכו קצת נדל"ן, אני לא רוצה לחשוב על איכות האוכל.
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים בירושלים - רק IWO MEAT BURGER. יש להם גם עטליז ולכן הם יודעים מאילו חלקים להכין את ההמבורגר... (והמחירים נוחים)בבלאק (בירושלים) פשוט זוועה. מקדונלדס עדיף.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים עצלנים. במקום להוריד את העץ, בנו את המסעדה סביבו. אם ככה הם חסכו קצת נדל"ן, אני לא רוצה לחשוב על איכות האוכל. ככה נראה WIN
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים וואי השדרה זה כזה ישן... הייתי הולך לשם עוד שהמקום היה "בר גוריון" אבל רק בגרשיים - כי לא היה לו באמת שם והמלצרים פשוט קראו לו "המסעדה". זה היה מצחיק והיה שם אוכל באמת נהדר - שרימפס ברוטב יין לבן חמאה ושום שהיה פשוט נפלא ועוד כמה מנות מעולות.לא אכלתי שם איזה שנה וחצי. מעניין איך הם עכשיו.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים הייתי בNG והתאכזבתי ברמות קשות.הזמנתי סינטה - נתח שאני מאוד אוהב - רק שבNG זה סינטה עגל ולא פרה. טוב אמרתי - נשמע אפילו עוד יותר טוב!הזמנתי אותו מדיום רר, הוא הגיע מדיום וול.החזרתי אותו - קיבלתי אחד חדש שהיה אולי אולי רר. החזרתי שוב והפעם זה היה סוג של במידת עשייה הנכונה - אבל הבשר עצמו היה מעפן. מתוך 300 גרם נתח כמעט חצי ממנו היה שומן סחוס ושאר הדברים שפשוט לא אמורים להיות בסינטה(וזה למה זה כזה נתח משובח) וגם מה שהיה באמת "בשר" פשוט לא היה טעים במיוחד - גם עם המלחה נדיבה מצידי. התאכזבתי מאוד.הם גם חייבו אותי בטעות על שתי סינטות - לזכותם תיקנו את זה מהר מאוד אבל זה היה מאוד מוזר לראות שהחשבון שלי הוכפל בגלל טעות במטבח ><לגבי הדסון - מישהו יכול לומר מה הגודל נתחים שלהם? כי בתפריט שלהם תחת "בשרים" כתוב "הנתחים גדולים מאוד ומתאימים גם ל80424 אנשים" ואז מחירים(שהם מאוד גבוהים) - בלי לפרט כמה גרם הנתח הזה והנתח הזה... חוץ מזה המקום נראה נחמד(לא הייתי בפנים, אבל הייתי בחוץ) ואני מאוד מכבד את זה שהם כותבים בתפריט ש "הבשרים של הדסון לא מומלצים בדרגת צלייה מעל M". ריספקט.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים הדסון שינו את התפריט..פעם היה להם תפריט שהיית יכול להזמין נתחים והמחירים היו פר 100 גרם.(מה שגרם לי להזמין ביום הולדת סטייק מכובד של 800 גרם).היום יש להם סטייקים רגילים של 300 וסטייקים "זוגיים" של 600-700. תקנו אותי אם אני טועה, ככה זה היה פעם אחרונה שביקרתי שם (אגב אני מת על המקום, אחלה שירות).
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים הדסון שינו את התפריט..פעם היה להם תפריט שהיית יכול להזמין נתחים והמחירים היו פר 100 גרם.(מה שגרם לי להזמין ביום הולדת סטייק מכובד של 800 גרם).היום יש להם סטייקים רגילים של 300 וסטייקים "זוגיים" של 600-700. תקנו אותי אם אני טועה, ככה זה היה פעם אחרונה שביקרתי שם (אגב אני מת על המקום, אחלה שירות).אכן אבל הפורטרהאוס הזוגי שלהם(1.2 קילו) הוא עדיין המנה המעודפת עלי שמה(לבד כמובן)
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים דרך אגב למי שמוכן קצאת מאזור תל אביב יש את פורטרהאוס (כך המקום נקרא) צמוד לתל מונד - תענוג במחיר סביר
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים דרך אגב למי שמוכן קצאת מאזור תל אביב יש את פורטרהאוס (כך המקום נקרא) צמוד לתל מונד - תענוג במחיר סבירלא הייתי קורא לזה תענוג, אבל כן סוף סוף יש משהו באזור קדימה-צורן-תלמונד, הבשר לא רע אבל לא משהו מיוחד בכלל.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אכלתי שם בסניף של תל אביב ביגאל אלון ובמחיר של 300 שקל קיבלנו מסטיק בזוקה עשוי MEDIUM.חפש ביקורות תקבל אותו הרושם מרבים נוספים. "יש לנו קצבייה" אעלק. לדעתי מיש נתן להם ציונים טובים לא אכל במקום איכותי קודם לכן כגון אלו שהוזכרו כאן מקודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.